Ponturi Pariuri Fotbal U Cluj vs Sportul Snagov

BETANO

Bătălia pentru locul 3 din liga secundă, cal care asigură prezența la barajul pentru promovare, pare să fie cu finish la fotografie. După victoria Petrolului de ieri, U Cluj este obligată să câștige.

Sportul Snagov stătea foarte bine în clasament în pauza de iarnă, dar problemele financiare au dus la destrămarea echipei.

cota2.ro

Acum, problema este că jucătorii sunt neplătiți, iar pentru partida de la Cluj, circulă zvonul că ilfovenii joacă pentru niște prime destul de consistente promise de la câteva zeci de kilometri distanță, mai exact de la Ploiești.

Snagovul are jucători destul de periculoși în atac, precum Darius Buia, sau Alex Ioniță, iar părerea mea este că pot înscrie astăzi. În același timp, compartimentul defensiv nu este deloc stabil în ultimul timp.

U Cluj ne-a arătat că poate avea probleme mari atunci când întâlnește echipe motivate. Cele două echipe au remizat în partida tur, dar terenul din Ghermănești a fost principalul inamic al fotbalului în acea partidă.

În condițiile menționate, părerea mea este că merită încercată cota de 2.25 pentru minim un gol în ambele porți în această seară.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
U Cluj vs Sportul Snagov
Pronostic:
GG
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro