Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.16

BETANO

Prieteni, o nouă lună profitabilă se încheie astăzi, iar eu voi miza 5/10 pe un ultim bilet cu meciuri de astăzi. Chiar dacă acesta va fi pierzători, termin luna cu 60.90 unități pe profit, pe primul loc în clasamentul redacției, la fel ca luna trecută.

CS Mioveni vs UTA Arad

cota2.ro

Mioveni-ul a marcat 14 goluri în ultimele 3 etape, iar UTA este posibil să alinieze mai mulți jucători de rezervă în primul 11. Ultimele 3 meciuri ale arădenilor au fost de over 2.5 goluri, iar în ultima etapă, de obicei, meciurile sunt predispuse la over...poate mai fac și băieții niște bani de vacanțăăă...vezi Aerostar vs Balotești, recent încheiat 7-2

Poli Iași vs Botoșani

O singură dată s-a impus Botoșaniul în cele 8 deplasări efectuate la Iași, iar astăzi misiunea lor pare cu atât mai dificilă cu cât Golofca este suspendat, iar meciul nu are o miză reală. În plus, sper că ați văzut articolul din Prosport, nu? Căutați-l...

Helsinki IFK vs VPS Vaasa

Voi miza pe un meci din campionatul Finlandei, iar ceea ce mă atrage la disputa dintre HIFK și VPS Vaasa este potențialul de plictiseală. VPS este fără victorie în 9 etape, iar 78% din meciurile pe care le-au disputat în acest sezon au produs maxim 2 goluri, aspect întâlnit și în toate cele 9 meciuri ale gazdelor!

Konta vs Kuzmova

Kuzmova nu cred că spera să ajungă în turul 3, după ce sorții i-au scos-o în cale pe Kiki Bertens în turul secund, însă norocul a fost de partea Slovacei, pentru că Olandeza a abandonat din primul set. Surprizele se țin lanț pe tabloul feminin, dar cred că acest aspect o avantajează pe Konta, care a arătat o formă bună în acest sezon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CS Mioveni vs UTA
Pronostic:
PESTE 2.5 goluri
Cota
1.55
HIFK vs VPS Vaasa
Pronostic:
SUB 2.5 goluri
Cota
1.45
Poli Iași vs FC Botoșani
Pronostic:
1X
Cota
1.48
Konta vs Kuzmova
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 5.16
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro