3 cote bombă din cupele europene!

Cupele Europene revin în forță în această săptămână și avem parte deja de meciuri din manșele eliminatorii ale Champions League și Europa League!

MARȚI – COTA 18.00

Manchester City defilează în campionat iar faza grupelor din Champions League a fost ca o plimbare în parc pentru elevii lui Guardiola care au terminat pe primul loc cu 5 victorii. Drumul către fazele superioare trece pe la Basel, echipă care a reușit să se califice alături de Manchester United în optimi din grupa A.

Cota pentru victoria lui City este setată la 1.33, dar cei care își deschid un cont nou la Betfair numai prin butonul de mai jos, pot paria la cota 18.00 pe victoria „cetățenilor” dacă folosesc codul ZFBNAU la înregistrare!

OBȚINE AICI COTA 18.00

MIERCURI COTA 8.00

Liverpool va avea de înfruntat pe FC Porto, iar meciul tur se dispută în Portugalia miercuri seara. Partida este echilibrată, iar cormoranii sunt ușor favoriți cu o cotă normală de 2.30 la victorie.

Cei care nu au încă un cont la Betfair pot paria pe victoria lui Liverpool la cota 8.00, doar dacă își deschid un cont nou prin butonul de mai jos și introduc codul ZFBNAV la înregistrare!

OBȚINE AICI COTA 8.00

JOI COTA 15.00

Se anunță o seară mare pe Arena Națională, unde joi vine Lazio Roma pentru turul dublei cu FCSB din Europa League. Evident, românii noștri sunt outsideri, iar cota la victorie este 4.33, dar se poate încerca surpriza la o cotă de 15.00, ceea ce înseamnă un Value-Bet, iar dacă ne amintim meciurile mari reușite de roș-albaștir în trecut, merită încercată această cotă! Codul care trebuie introdus la înregistrare este ZFBNAW.

AICI AI COTA 15.00





Articole similare