Analiză și 3 recomandări pentru El Clasico

Barcelona - Real Madrid, cel mai așteptat meci european al anului, găsește cele două mari rivale într-o situație cu care s-au întâlnit adesea de-a lungul istoriei recente: pe primul loc în LaLiga, la egalitate de puncte (35), în luptă directă pentru un nou titlu de campioană a Spaniei.

IA ACUM BONUSUL 100% PÂNĂ LA 500 DE LEI!

Un meci al orgoliilor, Barcelona - Real Madrid a fost reprogramat pentru miercuri, 18 decembrie, din cauza situației tensionate din Catalonia la data la care fusese programat inițial. Îl găsește pe Messi în formă, dar și Realul are atuurile ei.


Pariază aici pe Barcelona - Real Madrid:


Care serie se oprește? Barcelona nu a pierdut de nouă meciuri, în timp ce Real nu a mai părăsit terenul învinsă de 11 partide. Ultimele echipe care le-au învins sunt Levante (3-1 pe 2 noiembrie), respectiv Mallorca (1-0 pe 19 octombrie).

Camp Nou sperie: Barcelona a câștigat pauză/final ultimele șase meciuri jucate în fața propriilor fani, iar în ultimele patru a marcat de cel puțin patru ori.

Goluri și iar goluri. Catalanii au produs șapte meciuri la rând cu minimum trei goluri pe propria arenă.

În timp ce Realul se agață de seria de șapte meciuri la rând fără înfrângere în La Liga, Barcelona are un avantaj moral dat de cele șase meciuri consecutive în care nu a pierdut în fața marii rivale.

Apărarea, punctul forte al lui Zidane. Cu Ramos conducător al defensivei, Realul a primit doar 12 goluri în cele 16 etape jucate în LaLiga 2019/2020. Doar Atletico (zece) are mai puține, în timp ce Barcelona a încasat 20.

Plus ofensiv pentru gazde. Barcelona a marcat 43 de goluri, cu zece mai mult decât rivala din Capitală. Golgheterii sunt Messi și Benzema, ambii cu câte 12 goluri.

Messi e în zonă: superstarul argentinian a avut nevoie de doar șapte meciuri pentru a contribui la 18 goluri (12 reușite și șase pase decisive), iar Realul e printre victimele sale preferate. În 39 de meciuri (dintre care a câștigat 19), Messi a punctat de 26 de ori și a oferit alte șase assist-uri. Doar contra Valenciei (28), a lui Atletico (30) și a Sevillei (37) a marcat de mai multe ori în carieră.

Cu nouă goluri în total, Messi e cel mai bun marcator al sezonului în meciurile jucate acasă. Benzema, cu cinci, e omul cu cele mai multe reușite în deplasare. Suarez are și el o serie interesantă, cu nouă goluri în ultimele nouă meciuri contra Realului.

Acțiunea începe devreme: patru dintre ultimele cinci El Clasico au avut gol marcat în prima repriză.

Arbitrul Alejandro Hernandez are doar 37 de ani și se află la doar al cincilea meci în acest sezon de LaLiga. A acordat 28 de cartonașe galbene, două roșii și două penalty-uri.

Ambele echipe au marcat în șase dintre cele șapte meciuri jucate de Barcelona pe Camp Nou în acest sezon de LaLiga.

Galactici indisciplinați: Real Madrid deține recordul de eliminări al stagiunii, patru la număr. În plus, Sergio Ramos a primit cartonaș în șapte dintre ultimele nouă El Clasico.

IA ACUM BONUSUL 100% PÂNĂ LA 500 DE LEI!


TOP 3 RECOMANDĂRI PARIURI


Interval cornere 9-11 @3.00

Acest pariu poate fi plasat la PUBLICWIN!

Deschide AICI un cont nou la casa de pariuri și vei primi un bonus egal cu prima depunere până la 1000 de Lei

PSF X @2.04

Acest pariu poate fi plasat la SUPERBET!

Deschide AICI un cont nou la casa de pariuri și vei primi un bonus egal cu prima depunere până la 500 de Lei

BETCOMBO din 4 selecții @3.05

1X & Ambele marchează & Prima repriză peste 0.5 goluri & Messi marcator

Acest pariu poate fi plasat la BETANO!

Deschide AICI un cont nou la casa de pariuri și vei primi un bonus egal cu prima depunere până la 500 de Lei





Articole similare