Australian Open 2020 | Prezentarea turneului feminin și recomandări antepost

Australian Open 2020, primul Grand Slam din 2020, prevede o bătălie pe toate fronturile pentru ambele trofee. Sub amenințarea fumului produs de incendiile din Australia, Aussie Open 2020 se anunță o competiție a încercărilor, un fel de last man/woman standing pe perioada următoarelor două săptămâni.


IA ACUM BONUSUL 100% DE PÂNĂ LA 500 DE LEI LA CASA CARE OFERĂ CELE MAI MULTE PARIURI SPECIALE PE AUSTRALIAN OPEN 2020!


Echilibrul, cuvânt de ordine la feminin


Cu o sumedenie de jucătoare valoroase aflate într-o formă bună, cu multe tinere de top care vizează pasul spre elita tenisului mondial, tabloul feminin pare, la prima vedere, imposibil de prezis (dar vom face o încercare). Imediat după tragerea la sorți, impresia a fost că mai multe jucătoare de top s-au înghesuit pe jumătatea superioară, una care se anunță de-a dreptul infernală. Acolo se află Ashleigh Barty, Petra Kvitova, Madison Keys, Serena Williams, Naomi Osaka, Sofia Kenin sau Dayana Yastremska. De aici vor veni multe meciuri spectaculoase, dar și prima noastră recomandare: jumătatea superioară de tablou va da câștigătoarea titlului @1.5 (Pariază aici!). Prin comparație, jumătatea inferioară punctează prin Aryna Sabalenka, Belinda Bencic, Simona Halep, Elina Svitolina, Kiki Bertens și Karolina Pliskova.


Optimile de finală, dacă se respectă calculele hârtiei:


Ashleigh Barty (fav. 1) vs. Petra Martic (fav. 13)
Madison Keys (fav. 10) vs. Petra Kvitova (fav. 7)
Naomi Osaka (fav. 3) vs. Sofia Kenin (fav. 14)
Johanna Konta (fav. 12) vs. Serena Williams (fav. 8)
Belinda Bencic (fav. 6) vs. Aryna Sabalenka (fav. 11)
Elise Mertens (fav. 16) vs. Simona Halep (fav. 4)
Elina Svitolina (fav. 5) vs. Kiki Bertens (fav. 9)
Marketa Vondrousova (fav. 15) vs. Karolina Pliskova (fav. 2)


Pariază aici pe Australian Open 2020. Recomandările Betano:

-> Barty câștigă primul sfert de tablou @2.75

-> Pliskova câștigă al patrulea sfert de tablou @2.5

-> Barty ajunge mai departe decât Osaka @1.8


Serena, prima favorită. Halep, a cincea


Dacă înaintea tragerii la sorți cotele erau ceva mai echilibrate, acum Serena Williams a devenit prima opțiune a bookmakerilor (cotă 5.50, urmată de Barty - 9, Osaka și Pliskova - 10 și Halep - 12). Campioană în prima săptămână din 2020, legendara sportivă americană a arătat o formă bună, iar jocul ei de forță - bazat pe serviciu și lovituri foarte tari din spatele terenului - s-a pliat, de-a lungul timpului, pe condițiile de la Melbourne. În aceeași notă, Karolina Pliskova, triumfătoare la Brisbane în prima competiție a anului, are o șansă excelentă să facă un turneu mare și, de ce nu?, să-l ducă până la capăt.


Trimisă de tragerea la sorți pe o parte de tablou grea, Simona a "alunecat" de pe patru pe cinci în topul cotelor la câștigarea competiției. Eliminată de Sabalenka în sferturile de finală de la Adelaide, sportiva numărul 1 a României ar trebui să treacă, în ordine, de Jennifer Brady, Misaki Doi/o jucătoare din calificări, Danielle Rose Collins/Iuli Putințeva/Su-Wei Hsieh, Elise Mertens/Karolina Muchova pentru a ajunge în faza sferturilor de finală. O misiune dificilă, completată de faptul că pentru un loc în semifinale ar trebui să învingă jucătoare precum Belinda Bencic sau Aryna Sabalenka.


Recomandări:

-> Serena Williams și Karolina Pliskova să joace finala @18

-> Serena Williams o învinge pe Karolina Pliskova în finală @40

-> Amanda Anisimova ajunge mai departe decât Sloane Stephens @1.5

IA ACUM BONUSUL 100% DE PÂNĂ LA 500 DE LEI LA CASA CARE OFERĂ CELE MAI MULTE PARIURI SPECIALE PE AUSTRALIAN OPEN 2020!





Articole similare