Avancronică și 3 ponturi pentru SuperCupa Olandei


Primul meci tare al sezonului european, Ajax Amsterdam - PSV Eindhoven, în Supercupa Olandei, se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, pe "Johan Cruyff" din Amsterdam. E în joc primul trofeu al noii stagiuni, dar și șansa lui Răzvan Marin de a debuta sub comanda lui Erik Ten Hag.


👉Vezi AICI tipurile de PARIURI SPECIALE pregătite de Superbet


Cele mai importante echipe ale fotbalului olandez au dus, în 2018/2019, o luptă teribilă pentru titlul de campioană, unul cucerit de Ajax dramatic, în penultima etapă. Acum, după o vară în care au transferat pe pozițiile unde aveau nevoie, "De Topper" are o miză mare: Supercupa Olandei! Al 138-lea meci direct pleacă de la 75-62 pentru Ajax, iar istoria arată un plus pentru lăncieri: 34-24 la titluri cucerite, 19-9 la Cupe ale Olandei, dar 8-11 la Supercupe. Va fi al optulea meci direct cu Supercupa Olandei, Ajax conducând cu 4-3 în șapte finale care nu au avut nevoie de prelungiri.


👉AICI ai 549 de pariuri Pre-Match disponibile pe AJAX vs PSV


Ajax - PSV, în Supercupa Olandei: schimbări puține față de sezonul trecut


La finalul anului care i-a adus eventul după 17 ani și participarea în semifinalele Ligii Campionilor, Ajax a făcut două transferuri importante: Quincy Promes, de la Sevilla (16,5 milioane de euro) și Răzvan Marin, de la Standard Liege (12,15 milioane de euro). PSV a răspuns prin aducerea lui Bruma, de la Leipzig, pentru 15 milioane de euro, iar cele două echipe au și pierdut jucători importanți. Ajax s-a ales cu peste 150 de milioane de euro după ce i-a vândut pe puștii teribili Frenkie de Jong (la Barcelona) și Matthijs de Ligt (la Juventus), în timp ce rivala din Eindhoven l-a cedat pe Luuk de Jong în La Liga, la Sevilla, și l-a pierdut pe Angelino, reîntors la Manchester City.


👉Înregistrează-te AICI la Superbet și primești un pachet de bonusuri de până la 500 de lei



Ajax - PSV, în Supercupa Olandei: Răzvan Marin, așteptat să strălucească


În condițiile în care pariul special Superbet, GGsau3+, a ieșit câștigător în 5 dintre ultimele 7 meciuri și în ultimele patru partide, specialiștii așteaptă un nou meci-spectacol. Unul în care Răzvan Marin, debutant la Ajax pe 15 iulie într-un amical cu vicecampioana Turciei Istanbul Bașakșehir, e așteptat să strălucească de către antrenorul Erik Ten Hag: “Răzvan Marin a arătat imediat de ce l-am adus. Bineînţeles, mai are nevoie de îmbunătăţiri pentru că stilul lui Ajax solicită un anumit timp de adaptare pentru fiecare jucător. Calităţile sale sunt vizibile şi arată că poate face asta. Am aşteptări mari de la el”, a declarat antrenorul lui Ajax, după primul meci al lui Răzvan Marin alături de noii colegi.


În timp ce Ajax își spune mari speranțe în Dușan Tadic, autor a 38 de goluri și 24 de pase sezonul trecut, PSV are ca avantaj faptul că a jucat deja un meci oficial în stagiunea 2019/2020, 3-2 (1-1) cu FC Basel (Elveția) în prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.


🔥🔥🔥IMPORTANT: Meciurile din sezonul 2019-2020 din campionatul Olandei, vor fi transmise în direct pe Superbet și în aplicația de mobil!


👉DESCARCĂ aici aplicația de mobil Superbet👈


Recomandări pariuri AJAX vs PSV


Pariu easy money - GG sau 3+ cota 1.26

Pariu risc mediu - 1X & 3+ Cota 1.88

Pariu risc mare - I GG & II GG cota 8.83 (ambele marchează în ambele reprize)


👉Pariază LIVE pe Ajax vs PSV de pe desktop și mobil







Articole similare