Biletul de joi - nu e loc de surprize


Prieteni, ieri am avut două bilete: cel din handbal câștigat fără emoții, iar cel din fotbal pierdut la un meci.

Astăzi voi miza pe 3 meciuri ale căror șanse de câștig le estimez a fi foarte mari.

În Copa Sudamericana, brazilienii de la Corinthians sunt favoriți fără discuții în fața venezuelenilor de la Deportivo Lara. Voi miza pe linaia de -1 handicap asiatic, ceea ce înseamnă că este nevoie de o victorie la minim 2 goluri pentru gazde. În cazul în care se impun la fix un gol diferență, primim cota 1.00. În cele două directe de până acum, Corinthians s-a impus cu 2-0 și 7-2.

Primul meci din semifinalele VTB League la baschet ne aduce confruntarea dintre proaspăta câștigătoare a Euroligii, CSKA Moscova și Zenit. E greu să-i faci față lui CSKA la ce formă traversează, iar Zenit nu a mai avut un meci oficial de două săptămâni. În plus, starul lui Zenit, Karashev, a avut un sezon destul de modest din cauza accidentărilor și nu a reușit să atingă nivelul optim al standardului său de performanță.

Avem și primul meci al barajului de promovare în Bundesliga, dintre Stuttgart, echipa clasată pe locul 16 la finalul sezonului în primul eșalon și Union Berlin, echipa de pe locul 3 din Bundesliga 2. În 8 din cele 10 baraje disputate, echipa din Bundesliga a ieșit câștigătoare, iar pentru acest meci putem nota o formă destul de slabă prin care trece Union Berlin pe terenuri străine, fără victorie în 11 din ultimele 13 deplasări.

DESCHIDE un cont nou la UNIBET și ai primul pariu FĂRĂ RISC de până la 250 de Lei




Articole similare