Biletul Etapei: Cota 19+ cu meciuri de sâmbătă și duminică

Dragilor, vă salută Mihalache! Vă doresc un weekend cât mai bănos la pariuri! Am pregătit pentru voi un bilețel frumușel, format din ceva meciuri de fotbal de sâmbătă și duminică, pe care consider că merită mizat un 3/10, nu mai mult!


Despre meciuri nu vă voi detalia prea multe, sunt studiate și selectate conform unor algoritmi proprii. Însă vreau să vă povestesc despre grupul nostru privat, BUSINESS TIPS, care tocmai a împlinit 3 ani de activitate, iar în tot acest interval s-au acumulat peste 4500 de pariuri monitorizate bucată cu bucată! Cota medie a pariurilor din grup este 2.80 iar profitabilitatea operațională ROI a depășit pragul de 900%...ca să vă faceți o idee, în luna Septembrie am ajuns de două ori de la 500 de Lei la 10.000!!!


Proiectul BOMBĂ cu ajutorul căruia am reușit să facem profit de peste 20.000 de Lei în luna Septembrie a fost MEGABET Challenge, un proiect unicat în România, cu care nu foarte mulți pariori au privilegiul de a intra în contact!

TOATE DETALIILE despre accesul în grup GRATUIT sau pe bază de subscripție lunară sunt detaliate în linkul de ai jos!

CITEȘTE AICI despre cum poți intra în grupul privat GRATUIT!

De un lucru pot să vă asigur: în grupul nostru de pariuri BUSINESS TIPS veți avea parte de un tratament corect și transparent! Noi NU ascundem pariurile pierdute, nu vă vindem gogoși, ne tratăm clienții ca și parteneri de pariere, iar cel mai important aspect: banii noștri sunt în joc la fiecare pariu postat în grup.

Proiecte lunare din grupul Business Tips:

  • Biletul Etapei
  • pariuri prematch single și combo
  • pariuri LIVE
  • MEGABET
  • ALL-IN

VEZI AICI cum poți intra în grupul Business Tips

Acum, dacă tot ați ajuns să citiți acest articol, bănuiesc că vă interesează și meciurile de pe Biletul Etapei, nu? 😀 Ok, le puteți vedea în imaginea de mai jos, eu am plasat deja biletul și aveți timp suficient și voi, pentru că primul meci începe Sâmbătă la ora 14:30. Am jucat biletul la Betano, pentru că acolo am găsit cele mai bune cote de pe piață pentru selecțiile mele și vă recomand să faceți la fel, iar dacă nu aveți deja on cont deschis la BETANO, Click AICI și în 3 minute ați rezolvat problema!

Meciurile le puteți găsi foarte ușor, chiar dacă nu știți din ce competiție fac parte, pentru că la Betano aveți funcția Search, introduceți doar numele unei echipe și găsiți meciul foarte ușor, doar cei care sunt total atehnici ar putea avea probleme în acest sens.


Înscrie-te la Betano ACUM și primești cadou:

Bonus 100% până la 500 de lei

Acces GRATIS 30 de zile în grupul BUSINESS TIPS

OBȚINE cadourile de la Betano AICI



DESCHIDE AICI CONT LA BETANO ȘI AI 500 DE LEI BONUS







Articole similare