Biletul redacției: dăm lovitura la Superbet în acest weekend

Prieteni, redactorii site-ului nostru și-au unit iar forțele pentru un bilet comun în acest weekend, iar rezultatul este unul atractiv: o cotă finală de 7+ jucată la SuperBet! Încă mai suferă cineva pentru că sunt închise agențiile stradale de pariuri? Nu ar trebui să fie cazul, pentru că agenția SUPERBET online este deschisă non-stop și durează doar 2 minute să deschizi un cont! În plus, încasezi și un bonus din partea casei de până la 500 de lei.

Borussia Mönchengladbach vs Bayer 04 Leverkusen

*by Bogdan Nicolas

Ambele echipe lupta pentru un loc de Champions League si etapa trecuta au castigat spectaculos cu 3-1 respectiv 4-1 .

Chiar nu am vazut schimbari in jocul celor doua echipe , pauza de doua luni nu a afectat jucatorii care au turat motoarele la maxim saptamana trecuta .

Se anunta un duel spectaculos intre doua formatii ofensive si din acest motiv cred cu tarie ca vom avea parte de gol/goluri in ambele reprize

Pronostic : I1+&II1+ (gol inscris in ambele reprize) @ 1.41


Wolfsburg - Dortmund

*by Cătălin Oprea

Atât Dortmund cât și Wolfsburg au început foarte bine după cele 2 luni de pauza. Dortmund a câștigat acasă cu Schalke, scor final 4-0 iar Wolfsburg a câștigat cu 2-1 în deplasare la Augsburg.

Cu siguranță vom avea parte de o partida spectaculoasa cu goluri de ambele părți și pentru ca diferența de valoare este foarte mare o sa merg și o dubla pe echipa oaspete

Pronostic : X2 & 2+ goluri @1.40


👉Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei de la Superbet!👈


Freiburg vs Werder Bremen

*by Gabriel Prigoreanu

Fara nicio absenta importanta, Freiburg are prima sansa impotriva celor de la Werder, care au reinceput dezastruos returul, iar problemele din defensiva nu au incetat sa apara. Inaintea confruntarii cu Leverkusen, antrenorul Florian Kohfedlt nu s-a putut baza pe prezenta fundasului Ludwig Augustinsson, iar printre absenti importanti se mai adauga fundasul Toprak si atacantul Pizzaro. In plus portarul titular al oaspetilor, Pavlenka, a revenit dupa o accidentare serioasa la muschii coapsei. Totusi Kohfedlt a laudat spiritul ofensiv al echipei in confruntarea cu Leverkusen si a declarat ca forma dezastruoasa prin care trec e cauzata de erorile din aparare. De exemplu, fundasul dreapta Theodor Gebre Selassie are ca rezultat pozitiv doar egalul cu Hertha Berlin, meci in care echipa lui a incasat 2 goluri. Freiburg are sanse clare la o victorie azi, mai ales in fata unui antrenor care pune esecul in carca fanilor si cred ca pentru gazde obtinerea celor 3 puncte poate fi o simpla formalitate.

Pronostic: DNB 1 @1.62


Ferencvaros vs. Debrecen

*by Adi Ghiurluc

OTP Liga se reia cu o restanță, respectiv întâlnirea dintre Ferencvaros și Debrecen. Liderul campionatului, FTC, are la prima vedere un meci facil sâmbâtâ seară, împotriva unei formații în fața căreia n-a mai pierdut acasă din 2012. Timpul de pregătire a fost scurt, iar din acest motiv relațiile de joc vor suferi, iar calitatea individuală a jucătorilor ar putea face diferența. Ferencvaros are în lot jucători foarte buni, cu CV-uri importante, dar și un antrenor care a evoluat mult timp la nivel înalt, Sergiy Rebrov. Așadar, FTC e clar favorită, iar dacă ne uităm la rezultatele directe putem vedea o victorie a gazdelor și minim două goluri în meci. 

Pronostic: 1&2+ goluri @1.55


👉Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei de la Superbet!👈


FC Koln vs Fortuna Dusseldorf

*by Cătălin Mihalache

Îmi place Koln în acest sezon...echipa a găsit o anumită chimie care a dat și rezultate, iar din postură de nou-promovată să fii la 10 puncte distanță de zona retrogradări...e mare lucru. Koln a pierdut doar 3 meciuri în ultimele 12 etape, fraților: cu Gladbach, Bayern și Dortmund, adică echipe din TOP 3! Etapa trecută ”țapii” au avut victoria în mână cu Mainz, dar au aruncat pe apa sâmbetei un avantaj de 2-0 pe fondul relaxării. Fortuna Dusseldorf luptă pentru salvarea de la retrogradare, meciul nu va fi ușor, dar să nu uităm că au doar 2 victorii în ultimele 13 deplasări. Ultimele 9 meciuri ale lui Koln din Bundesliga au produs minim 3 goluri

Pronostic: 1X&2+ goluri @1.45

Deschide cont la SUPERBET ONLINE prin acest link și primești 30 de zile de acces GRATUIT în grupul privat Business Tips




Articole similare