Biletul Zilei: mizăm pe 6 meciuri dintr-o ofertă generoasă


Prieteni, pandemia de coronavirus afectează toate laturile economiei globale, dar și domeniul care ne interesează pe noi cel mai mult: sportul. Astfel, iată că la jumătatea lunii martie ne trezim cu o ofertă de final de decembrie din cauza amânării partidelor din principalele campionate ale Europei.

Totuși, eu aveam pe shortlistul meu anumite partide care fac parte din competiții ce își continuă parcursul firesc, însă unele fără prezența spectatorilor în tribune.

Biletul are cota finală 11+ și este perfect pentru cei care vor să ruleze BONUSUL de la Publicwin, cel mai mare Bonus de bun venit din România, în valoare de până la 1000 de Lei.

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la PublicWin👈

În cazul în care nu aveți cont deschis la PublicWin, ar fi o idee bună să vă deschideți unul în această perioadă, pentru că pe lângă oferta variată la pariuri, vă puteți bucura și de mesele și turneele de poker, dar și de sloturile atractive din secțiunea cazino + mese cu dealeri la secțiunea Cazino Live.

În secțiunea sport, este bine de știut faptul că pe același bilet pot fi combinate derivate din oferta de pariere ale aceluiași meci, de exemplu: cornere + cartonațe +rezultat final sau șansă dublă sau goluri!

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la PublicWin👈

REȚINEȚI: Publicwin oferă cel mai mare Bonus de bun venit din România, 100% din prima depunere, până la valoarea de 1000 de Lei, cu rulaj o singură dată, iar pentru asta trebuie să pariem pe minim 6 meciuri de cotă minimă 1.30. Iată mai jos meciurile pe care le voi juca astăzi pe biletul meu, din bani bonus:

  • Zenit St Petersburg vs Ural Ekaterinburg - gazdele marchează 1-3 goluri@1.40 (Fotbal Rusia)
  • Al Dhafra vs Al Wahda - ambele marchează @1.65 (fotbal Emiratele Arabe Unite)
  • Konyaspor vs Fenerbahce - Pauză sau Final X @1.80 (fotbal Turcia)
  • Afyon vs Darussafaka - Afyon +11.5 handicap @1.30 (baschet Turcia)
  • Steaua Roșie Belgrad vs napredak - 1/1 Pauză/Final @1.35 (fotbal Serbia)
  • MOL Fehervar vs Diosgyori - 1 solist @1.55 (fotbal Ungaria)


👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la PublicWin👈





Articole similare