BUCHAREST WTA OPEN: O ROMÂNCĂ DIN NOU CAMPIOANĂ?


 


SuperFetele joacă pe zgura de la Arenele BNR meciuri în care pariorii pot continua seria profitabilă de la Wimbledon! 13 jucătoare din Top 100 mondial se luptă pentru trofeu, pentru punctele WTA și premiile în valoare de 250.000 de Dolari! 7 românce figurează pe tabloul principal. Ele vor încearca să câștige titlul care a fost adjudecat prima oară de Simona Halep, în 2014.


👉Deschide cont la Superbet, ia-ți bonusul de Bun Venit de până la 500 Lei la primele 3 depuneri și pune SuperPariuri pe tenis!

 

280 puncte WTA și 43000 USD pentru Campioană!

 

Pentru a câștiga titlul, jucătoarele trebuie să învingă în 5 meciuri. Va fi o săptămână Super-Intensă pentru toate sportivele de pe tabloul principal. Între ele și româncele: Irina Begu, campioană în 2017 la simplu și în 2017 & 2018 la dublu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Patricia Țig, Irina Bara, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian și Alexandra Cadanțu.

 

👉Pariază la cote mărite pe Bucharest WTA Open la Superbet!

 

Pentru fiecare tur se mai câștigă: 19 puncte, respectiv 1925 Dolari (Turul 1), 30 puncte & 3310 dolari (Optimi), 60 puncte & 5900 Dolari (Sferturi), 110 puncte & 11300 Dolari (Semifinale), învinsa din finală urmând să câștige 180 de puncte și 21400 Dolari.

 

Simona Halep e prima campioană din istoria competiției!

 

Primul titlu pe care Halepeno l-a câștigat pe zgura de “acasă” la senioare în circuitul WTA a fost în urmă cu 5 ani, 6-1 6-3 cu Roberta Vinci, la chiar prima ediție a Openului feminin de la București. Doi ani mai târziu, ea a învins-o cu 6-0, 6-0 pe actuala deținătoare a trofeului, Anastasija Sevastova. Toate cele 5 finale de până acum au fost decise în 2 seturi, două dintre ele au avut tie break, dar de fiecare dată, în setul 1. Revenind la Halep, nu este exclus ca Simona să-și facă apariția în tribunele arenei BNR, la finala din 21 iulie.

 

Sevastova - Bogdan, primul SuperMeci!

 

Deținătoarea trofeului, Sevastova (11 WTA) începe contra Anei Bogdan (127 WTA) și are un culoar accesibil spre finală. Pe jumătatea letonei de tablou se mai află favorita numărul 8, Kristyna Pliskova (92 WTA) care debutează contra Alexandrei Cadanțu.

Sevastova ar putea juca în semifinale contra celei mai titrate jucătoare la acest turneu, Irina Begu (112 WTA). Begu debutează contra sârboaicei Aleksandra Krunic (101 WTA) jucătoare în fața căreia a câștigat ambele meciuri directe!

 

👉Prinde Superbilete live pe Bucharest WTA Open la Superbet!

 

 

Să fie oare anul Soranei?

 

Cea mai bine clasată româncă de pe tabloul principal este Sorana Cîrstea (81 WTA, care debutează în fața lui Jaqueline Cristian, 21 de ani, jucătoare clasată momentan doar în ierarhia de dublu, pe locul 210, beneficiara unui Wild Card. Tot un Wild Card le-a oferit șansa de a juca în primul tur și Irinei Bara (188 WTA) și Gabrielei Ruse (176 WTA). Ruse joacă împotriva lui Krejcikova (132 WTA), iar Bara se va duela cu lucky loser-ul din calificări. La 11 ani de la primul și singurul titlu câștigat în circuitul WTA și la 6 ani după ce pierdea în fața Serenei Williams în Finala de la Toronto, Sorana Cîrstea ar putea fi SuperSurpriza competiției de la București!

 

Româncele domină întrecerea de dublu!

 

Trei dintre cele 5 titluri puse până acum în joc la dublu au fost câștigate de românce: Elena Bogdan & Alexandra Cadanțu în 2014, Irina Begu & Raluca Olaru în 2017 și din nou Irina Begu, dar în 2018 alături de Andreea Mitu. Fiecare finală de dublu a avut și românce calificate! În 2015, dublul Andreea Mitu - Patricia Țig a pierdut în fața dublului format din georgiana Oksana Kalashnikova și olandeza Demi Schuurs, iar Alexandra Cadanțu a pierdut alături de Katarzyna Piter finala din 2016, în fața dublului Jessica Moore - Varatchaya Wongteanchai. Finala din 2019 va fi în premieră, o finală 100% românească?




Articole similare