BUNDESLIGA: 9 meciuri, 9 ponturi la cote bune din partea redacției noastre

Dragi prieteni, am ajuns să sărbătorim o etapă de Bundesliga ca pe un campionat mondial de fotbal, iar cu ocazia revenirii după această pauză forțată, redacția noastră vă invită la o sesiune de Flash-Tips în care am radiografiat fiecare meci pentru voi și vă dezvăluim și sugestiile noastre de pariere! Spor la bani s-aveți!

Leipzig vs Freiburg , sambata 16.05 ora 16.30

redactor: Bogdan Nicolas

In primul rand incepem cu echipele probabile :

Leipzig: Gulacsi; Mukiele, Klostermann, Halstenberg; Adams, Sabitzer, Laimer, Angelino; Nkunku, Werner; Schick.

Freiburg: Schwolow; Gulde, Koch, Heintz; Schmid, Haberer, Höfler, Günter (c); Waldschmidt, Petersen, Grifo


In tabara gazdelor o singura absenta importanta este vorba de fundasul Dayot Upamecano care este suspendat dupa ce a primit in total patru cartonase galbene.

Pauza pentru Leipzig a sosit foarte bine deoarece acestia in campionat in ultimele sapte etape au reusit sa castige doar de doua ori .

Sambata cu siguranta echipa gazda este favorita ,cu trei jucatori ofensivi precum Sabitzer ( 7 goluri ) , Schick ( 8 goluri ) si gogheterul echipei Werner cu 21 de reusite sunt foarte mari sanse sa vedem spectacol .


Leipzig a incasat gol in patru din ultimele cinci directe si pe teren propriu in acest sezon a incasat 13 goluri in 12 partide iar oaspetii Freiburg in deplasare au marcat de 18 ori in 13 partide .

Imi plac foarte mult doua pronosticuri care sunt insotite de cote excelente :

1&GG .. cota 2.88

X/1 pauza final .. cota 4.08

Cotele sunt disponibile în oferta SUPERBET! DESCHIDE un cont online la SuperBet AICI și primești un bonus de până la 500 de Lei la pariuri sportive!

Borussia Dortmund vs. Schalke 04, sambata 16.05 ora 16.30

redactor: Adi Ghiurluc

„Va fi cel mai ciudat derby din istorie”, titrează germanii înaintea disputei dintre Borussia Dortmund și Schalke 04. Se anunță un meci încins între cele două mari rivale, dar fără spectatori în tribune, aspect cauzat de pandemia de COVID-19. Va fi primul meci pentru cele două echipe după o pauză de două luni de zile.

Ultimul meci oficial al lui BVB a fost cel cu PSG, din optimile Ligii Campionilor, pierdut 2-0, în urma căruia a ratat calificarea în sferturile competiției. Pauza însă vine într-un moment bun al lui Dortmund în campionat, acolo unde bifase patru victorii la rând. Va fi BVB la același nivel? Cert este că perioada de inactivitate îi va scoate din ritm, iar faptul că jucătorii nu s-au putut pregăti decât individual a făcut și primele victime: Emre Can și Axel Witsel au suferit leziuni musculare și vor absenta sâmbătă. De asemenea, Nico Schulz, Marco Reus și Axel Zagadou au accidentări mai vechi și nu se vor afla pe teren în derby.

Pentru Schalke, pauza forțată a venit oarecum bine, deoarece echipa din Gelsenkirchen ajunsese la cinci meciuri fără victorie în Bundesliga și fără succes în timp regulamentar din 17 ianuarie. În urma acestei serii negative, Schalke se situează pe locul 6, la 12 puncte de Borussia Monchengladbach, formație aflată pe loc de Champions League. David Wagner are și el probleme de efectiv înaintea acestei dispute, Ozan Kabak, Omar Mascarell şi Benjamin Stambouli fiind indisponibili.

Schalke n-a mai pierdut pe Signal Iduna Park din 2015. De atunci, s-au înregistrat două remize, 4-4 și 0-0, și o victorie a lui Schalke, 4-2, în sezonul trecut.

Recomandarea mea pentru acest meci: Schalke 04 +1 Handicap Asiatic@1.90

Augsburg vs Wolfsburg, sambata 16.05 ora 16.30

redactor: Gabriel Prigoreanu

Bundesliga va incepe fara spectatori dupa cum bine stiti si voi motivele, acest lucru contand in dinamica jocului si care anuleaza avantajul pe care gazdele il aveau teoretic inca de la inceputul meciului.

Augsburg

Dupa 7 infrangeri in ultimele 9 etape, Augsburg a renuntat la tehnicianul Martin Schmidt, si la repus pe scaunul de antrenor pe Heiko Herrlich.

Augsburg sta bine la capitolul jucatori, avand doar 4 jucatori indisponibili, 3 dintre ei de la inceputul returului, cel mai important fiind atacantul Finnbogason Alfred cu doar 3 goluri in cele 25 de etape disputate. De alta, Herrlich se va putea folosi de decarul si veteranul Daniel Baier in varsta de 35 de ani, care va reveni dupa suspendare.

Fara probleme serioase de lot si confruntand o echipa care are a primit cel putin 2 goluri in ultimele 4 din 5 meciuri disputate in Bundesliga, Augsburg isi joaca sansa pentru cele 3 puncte puse in joc.

Apropo, testarea jucatorilor privind infectarea cu noul vírus a fost negativa pentru intreg lotul.

Wolfsburg

Cu atacantul Wout Weghorst, marcat a 11 goluri suspendat si cu alti 4 jucatori importanti accidentati (William, Ignacio Camacho, Josuha Guilavogui si Yannick Gerhardt, tehnicianul Oliver Glasner are destule ingrijorari, mai ales de faptul ca s-au antrenat in fata hotelului cu mastile pe fata.

Desi e intr-o forma destul de buna, Wolfsburg e o buna incasatoare in deplasari si din cauza problemelor de lot, victoria va fi dificil de obtinut, mai ales ca Augsburg este in corzi din cauza fostului antrenor.

 Pronosticuri:

1X @ 1.65

GGsau3+ @ 1.47

Cotele sunt disponibile în oferta SUPERBET! DESCHIDE un cont online la SuperBet AICI și primești un bonus de până la 500 de Lei la pariuri sportive!

Fortuna Dusseldorf vs Paderborn, sambata 16.05 ora 16.30

redactor: Gabriel Prigoreanu

Un meci in care se intalnesc 2 echipe cu cele mai slabe aparari din Bundesliga, care, impreuna au primit 104 goluri in cele 25 de etape, cu o medie de 2 goluri primite pe meci.

Partea rea este ca Fortuna, cu un nou antrenor pe banca din luna februarie si fara portarul titular imprumutat de la Man. City, Zack Steffen, va avea un meci greu impotriva unei echipa care vine dupa 4 infrangeri la rand si care nu mai are nimic de pierdut.

Va fi un duel interesant in ciuda conditiilor impuse de autoritati, intre 2 echipe care se lupta pentru evitatarea retrogradarii

Ce mai trebuie sa stim :

·       Paderborn a castigat ultimele 4 deplasari contra lui Dusseldorf

·       Paderborn a primit cel putin 2 goluri in ultimele 4 meciuri

·       In 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Paderborn in deplasare s-au marcat mai putin de 2.5 goluri

Pronosticuri:

Dnb 1 @ 1.59

Sub 3 goluri asiatice @ 1.60

Hoffenheim-Hertha, sambata 16.05 ora 16.30

redactor: Cătălin Oprea

Hoffenheim trecea printr-o perioadă foarte slaba, avea numai remize și înfrângeri înaintea pauzei(pandemiei).Totusi,in meciurile directe nu a mai fost învinsă din 2015.Hertha se va prezenta cu un antrenor nou asa ca e momentul ca Hoffenheim sa scoată un rezultat pozitiv și sa oprească seria neagra de rezultate.Am ales să-l joc și la goluri ptr ca ambii antrenori sunt ofensivi și ptr ca am ținut cont și de meciurile directe unde au produs multe goluri.

Pronostic: 1X & 2+ goluri @ 1.58

Cotele sunt disponibile în oferta SUPERBET! DESCHIDE un cont online la SuperBet AICI și primești un bonus de până la 500 de Lei la pariuri sportive!

Eintracht Frankfurt vs Borussia Monchengladach, sambata 16.05 ora 19.30

redactor: Cătălin Mihalache

E pentru prima dată în acest sezon când Adi Hutter, antrenorul lui Frankfurt, are la dispoziție aproape tot lotul pentru un meci oficial, în timp ce pentru Gladbach, absența lui Denis Zakaria va fi o pierdere grea la mjlocul terenului. Frankfurt începuse anul în forță cu 10 puncte câștigate din 12 posibile, însă a urmat o perioadă rea, cu 3 înfrângeri consecutive. Este interesant faptul că Gladbach este una din victimele favorite pentru Frankfurt, care s-a impus în 34 dintre întâlnirile directe (doar împotriva lui Bremen are mai multe - 35).

Ultimele 3 directe dintre cele două echipe disputate la Frankfurt au produs maxim 2 goluri pe tabelă, dar statisticile celor două dinainte de pauza forțată indică overuri: s-au marcat minim 3 goluri în 9 din ultimele 11 meciuri disputate de Frankfurt pe teren propriu, la fel ca în 6 din ultimele 7 meciuri ale lui Gladbach.

Nu mai putem discuta de avantajul terenului propriu din punct de vedere al susținerii fanilor și a atmosferei din tribune, poate doar din punct de vedere al reperelor pe care și le iau jucătorii pe teren.

Recomandarea mea pentru această partidă: PSF X @ 1.81


FC Koln vs. Mainz, duminică 17.05 ora 16:30

redactor: Adi Ghiurluc

La prima vedere, pare un meci mai puțin atractiv. Totuși, FC Koln a arătat un fotbal bun în acest sezon, în timp ce Mainz trebuie să adune puncte pentru a scăpa de retrogradare pe acest final de stagiune. Aceste aspecte par să schimbe puțin datele problemei, iar nouă nu poate decât să ne convină acest lucru.

Așa cum spuneam, Koln a arătat un fotbal bun în acest sezon, in special pe teren propriu. Deși au început greoi în fața propriilor fani, băieții lui Markus Gisdol au adunat cinci victorii în ultimele opt meciuri de acasă, iar victimele sunt Leverkusen, Werder Bremen, Wolfsburg, Freiburg și Schalke. Din punct de vedere ofensiv, Koln stă bine, cu 39 de goluri marcate, dar are ceva probleme în plan defensiv, cu 45 de goluri primite.

Trebuie să spunem însă că FC Koln a fost una dintre echipele afectate direct de coronavirus, chiar în ultima săptămână. Niklas Hauptmann și Ismail Jakobs au fost plasați în carantină vineri, după ce au fost depistați pozitivi cu COVID-19, dar vestea bună este că al doilea set de teste efectuat de către „țapi” indică faptul că nimeni altcineva nu a fost infectat. Rafael Czichos va lipsi și el de la gazde, aflat în recuperare după o accidentare la coloană. Dintre cei trei, doar Jakobs și Czichos sunt pierderi importante pentru Markus Gisdol în perspectiva duelului cu Mainz.

Mainz e pe locul 15 și are un avans de doar patru puncte peste Fortuna Dusseldorf, aflată pe loc de baraj. Defensiva a fost principala problemă de până acum a fostei echipe a românului Alexandru Maxim și doar Paderborn și Werder Bremen stau mai slab la acest capitol. În plus, Achim Beierlorzer are motive de îngrijorare înaintea duelului de la Koln, deoarece Robin Zentner, portarul titular, este accidentat, iar atacantul Jean-Philippe Mateta este suspendat.

FC Koln nu a mai pierdut în fața lui Mainz, pe teren propriu, din 2003! Atunci, cele două echipe se aflau în 2.Bundesliga, iar oaspeții se impuneau cu 4-1.

Recomandarea mea pentru acest meci: 1@2.02

Cotele sunt disponibile în oferta SUPERBET! DESCHIDE un cont online la SuperBet AICI și primești un bonus de până la 500 de Lei la pariuri sportive!

Union Berlin - Bayern, duminică 17.05 ora 19:00

redactor: Cătălin Oprea

Union întâlnește pe teren propriu pe cea mai în forma echipa din campionat, o echipa net superioara. S-au mai întâlnit de 2 ori pana acum, ambele meciuri fiind câștigate de Bayern. De precizat e faptul ca în primul 11 va reveni Lewandowski. Favorita clara este Bayern dar ptr ca solistul are o cota foarte mica voi merge pe o dubla și un Over la goluri.

Pronostic: X2 & 3+ goluri @1.49

Werder Bremen vs Leverkusen, luni 18.05 ora 21.30

redactor: Bogdan Nicolas

Echipe probabile :

Werder Bremen: Pavlenka; Gebre Selassie, Veljkovic, Vogt, Moisander, Augustinsson; Eggestein, Sahin; Bittencourt, Selke, Rashica

Leverkusen: Hradecky; Weiser, Tah, S. Bender, Tapsoba, Wendell; Aranguiz, Demirbay; Bellarabi, Havertz, Diaby


Cateva absente in tabara gazdelor motiv pentru care cota pe victoria oaspetilor a inceput sa ,, o ia la vale "

Claudio Pizarro, în vârstă de 41 de ani, se confruntă cu o problemă la coapsa

Pentru Omer Toprak, Kevin Mohwald și Niclas Fullkrug sanse foarte mici sa poata evolua luni seara .


In tabara oaspetilor o singura absenta este vorba de Kevin Volland care este accidentat si chiar daca este principalul marcator cu siguranta Kai Havertz ( 6 goluri ) este un jucator care simte foarte bine poarta .

Oaspetii in cele 12 partide disputate in deplasare au 20 de goluri marcate pe cand Werder acasa au incasat nu mai putin de 26 de goluri .


Werder are mari probleme in aparare , acestia sunt echipa cu cele mai multe goluri incasate , nu mai putin de 55 in 24 de etape

Situatia din clasament nu are nevoie de prezentare , locul 17 cu doar 18 puncte acumulate.


Leverkusen lupta pentru un loc de Champions League si luni seara cu jucatori precum Bellarabi , Havertz , Diaby in teren si pe banca de rezerve Allario sau Bailey cu siguranta sunt sanse foarte mari sa vedem lejer cel putin doua -trei reusite din partea acestora .

Pronostic spectaculos este echipa oaspete marcheaza in ambele reprize , cota 2.51

Si varianta doi Leverkusen castiga si marcheaza de cel putin doua ori , adica 2&2+ , cota 2.02

Cotele sunt disponibile în oferta SUPERBET! DESCHIDE un cont online la SuperBet AICI și primești un bonus de până la 500 de Lei la pariuri sportive!




Articole similare