BURSA PARIURILOR - TOP Recomandări pentru weekend!


Episodul cu numărul 101 al celei mai simpatice emisiune de profil din România are o invitată specială! Jurnalista Raluca Sas (Orange Sport) l-a înlocuit cu succes pe Adi Dobre în garnitura de start alături de mine și Carmen Mandiș (jurnalist Prosport).

În cadrul rubricii Lecția de Pariuri, am explicat într-un tutorial cu captură de ecran care este diferenâa dintre RISC și MIZĂ atunci când folosim pariurile de tip CONTRA pe Betfair Exchange, iar acesta este un aspect extrem de important, în special pentru pariorii începători, pentru a-și proteja bankroll-ul de greșeli elementare care pot să coste scump.

De asemenea, am detaliat metoda de money management pe care o folosesc eu la pariuri sportive!

În cadrul rubricii TOP RECOMANDĂRI am discutat împreună cu invitatele mele despre 5 meciuri foarte interesante care se desfășoară în acest weekend, pentru care am oferit și recomandări de pariere la cote foarte atractive:

  • CFR Cluj vs Rapid București @1.75
  • FCSB vs U. Cluj @2.90
  • Young Boys Berna vs FC Zurich @2.42
  • Winterthur vs Basel @2.00
  • Braunschweig vs Hamburg @1.93

Avem și biletul Challenge Cota2, pentru care avem un bilanț echitabil în acest an, proiect în cadrul căruia mi-am propus să leg 10 pariuri consecutive pentru a ajunge de la o investiție inițială de 100 de Ron la un câștig de peste 100.000!

Cireașa de pe tort este rubrica BILETUL ETAPEI, unde atât eu cât și colegele mele Carmen Mandiș și Raluca Sas, propunem de această dată câte două meciuri pe care le combinăm pe un singur bilet comun la cotă finală 19!

Nu uitați și de tradiționalul CONCURS unde puteți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie!





Articole similare