Câștigă o experiență VIP la Campionatul Mondial din Qatar!


Plasează-ți pariurile la cea mai mare agenție online din România și intră în concurs! În perioada 6-30 iunie, fiecare bilet plasat care îndeplinește condițiile de participare, îți aduce o șansă de câștig!

Ce trebuie să faci pentru a participa la promoția VIP de SuperMondial

E simplu! Trebuie doar să te loghezi în contul tău SUPERBET online sau în aplicație și să plasezi un pariu cu miză de minim 50 de Lei, de cotă finală minim 2.50 format din două sau mai multe evenimente, indiferent de cotele individuale ale meciurilor! Fiecare bilet care îndeplinește aceste condiții, fie că este pre-match sau LIVE, îți aduce o șansă de câștig după validare!

ATENȚIE: Dacă plasezi zilnic în perioada 6-30 iunie câte un bilet cu miza de minim 50 de Lei la cotă finală minim 2.50 format din 2 sau mai multe meciuri, șansele tale de câștig se vor dubla!

Ce pot să câștigi la această promoție

În total sunt 2023 de premii puse la bătaie de Superbet, astfel:

  • Locul 1 - Experiență VIP pentru 2 persoane la SuperMondial (bilete de avion du-întors în Qatar +cazare+acces la eveniment)
  • Locurile 2-3 - 1000 Ron pariu gratuit
  • Locurile 4-23 - 500 Ron pariu gratuit
  • Locurile 24-2023 - 100 Ron pariu gratuit

Cum participi dacă nu ai cont la Superbet

E foarte simplu! Te înregistrezi la Superbet Online apăsând butonul de mai jos! Procesul de înregistrare durează doar 2 minute și mai profiți și de oferta de bun venit oferită de casa de pariuri jucătorilor noi, care constă în 3 bonusuri cash până la 500 de Ron oferite la primele 3 depuneri!

Înregistrează-te la SUPERBET





Articole similare