Concurs Gratuit - 1.000.000 RON Jackpot

1.000.000 RON

< DE CASTIGAT >

ANTICIPEAZA CORECT SCORUL IN 6 MECIURI SI AI SANSA DE A CASTIGA JACKPOT-UL DE 1.000.000 RON. ANTICIPEAZA-LE CORECT PE TOATE 6 SI PREMIUL ESTE AL TAU.

2.500 RON

PENTRU RUNDELE IN CARE JACKPOT-UL NU ESTE CASTIGAT, MAI SUNT DISPONIBILI 2.500 RON, ASTFEL INCAT FIECARE RUNDA ARE CASTIGATOR.


Daca nu te clasezi pe locul 1 in rundele in care Jackpot-ul nu este castigat, inca mai ai o sansa la un premiu. Primii 10 participanti vor primi un bonus de 50 RON. Daca exista mai mult de 10 clienti clasati la egalitate pentru acest premiu, suma totala va fi distribuita in mod egal tuturor conturilor aflate la egalitate. Suma minima care va fi acordata este de 10 RON per client.


Valabil atat pentru clientii existenti, cat si pentru clientii noi.

Participa GRATUIT chiar din aceasta runda!!!

Dupa ce ai creat contul, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi concursul "GOLDEN GOALS" de pe pagina principala sau cea de promotii si sa folosesti aceleasi detalii de conectare.

Sfat: Fii pe faza inainte de inceperea primului meci si vezi care sunt formatiile de start. Iti poti creste sansele la premiu!

Un pronostic pote fi modificat dupa ce a fost trimis, cu cel mult 5 minute inainte de inceperea primului meci al rundei respective.

Nu este nevoie de depunere!

Gasiti toate informatiile <<< AICI >>>




Articole similare