Cota 35 și cota 30 pentru clienții noi de la Betfair

Surprizele nu au întârziat să apară la Campionatul Mondial din Rusia, iar casele de pariuri și-au frecat palmele la meciurile Germaniei, Braziliel sau Argentinei.

BETFAIR, cea mai mare casă de pariuri la nivel mondial prezentă și în România, este însă alături de jucători și oferă două cote mărite la valori foarte mari pentru cei care decid să își deschidă conturi noi prin intermediul butoanelor de mai jos.


MIERCURI - COTA 35 ÎN LOC DE 1.22

Spania este obligată să câștige împotriva Iranului, liderul surprinzător al acestei grupe după victoria din prelungiri împotriva Marocului. Evident, cota pe victoria ibericilor este foarte mică, dar dacă introduci codul pe care îl vei descoperi apăsând butonul de mai jos, poți juca solistul pe Spania la cotă 30!!!

AICI AI CODUL PENTRU COTA 35


JOI - COTA 30 ÎN LOC DE 1.08

Argentina a călcat strâmb în meciul cu Islanda, iar Messi abia așteaptă să se răzbune pe liderul grupei pentru penalty-ul ratat în prima rundă. Potențialul de goluri în această partidă este unul uriaș, dar tu poți juca la cotă 30 în loc de 1.08 că se marchează minim un gol în meci! Apasă butonul de mai jos și vezi care este codul pentru această ofertă!

AICI AI CODUL PENTRU COTA 30





Articole similare