Cote speciale pe Campionatul Mondial de Volei

Campionatul Mondial de Volei Masculin 2018 a avut meciurile de deschidere duminică, iar de mâine intră în competiție toate țările participante. Turneul va avea streaming live pe Betano și un număr mare de piețe disponibile la fiecare meci, plus zeci de pariuri speciale!

Mondialul de Volei se dispută, în premieră, în două țări: Italia și Bulgaria. Țările organizatoare au început competiția cu dreptul, câștigând în 3 seturi meciurile jucate duminică. Mâine va fi, însă, prima zi în care joacă și celelalte participante. Rusia, câștigătoarea Campionatului European de anul trecut, este favorita bookmaker-ilor la această ediție, cu cotă de 4.00 să câștige Campionatul Mondial! Rusia nu a mai câștigat competiția din perioada Uniunii Sovietice, mai exact din 1982, iar după căderea URSS a ajuns în finală doar în 2002. Franța și Italia au cotă 5.00, urmate de SUA (7.50), Brazilia (8.00) și Serbia (13.00). Campioana en-titre, Polonia, este a șaptea favorită, cu 15.00.

România nu va participa la turneu, după ce a terminat pe locul 3 în grupa de calificare. Primele două poziții au fost ocupate de Rusia și de Estonia, care ne-au învins cu 3-0 și 3-1. Naționala masculină are 4 medalii la Mondiale: două de argint (1956 și 1966) și două de bronz (1960 și 1962). În ciuda tradiției, nu a mai ajuns la turneul final din 1982, anul ultimului succes al rușilor!

Oferta Betano pentru Campionatul Mondial de Volei Masculin 2018 va avea include toate meciurile din competiție și multe pariuri speciale! Poți paria deja pe campioană, finaliste, semifinaliste sau continentul câștigător. Există, de asemenea, pariuri speciale pentru fiecare grupă și pentru jucători. Pariurile pe meci, care vor fi și în oferta LIVE, includ numărul de seturi, de puncte sau piețe pe handicap. Mai mult, Campionatul Mondial va putea fi urmărit în întregime pe Betano, cu streaming live!




Articole similare