Cristiano Ronaldo aproape de a egala un nou record istoric detinut doar de Batistuta si Quagliarella

OFERTĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA LA SUPERBET!

AI 17 PARIURI SPECIALE PE RONALDO ÎN JUVE - BRESCIA!

Meciul e duminică 16 februarie de la 16:00. Ai streaming pe Superbet.ro și aplicația superbet (ce poate fi instalată gratuit de pe superbetmobile.ro 

Cote de la 1.55 până la 65.00!

MIZEAZA PE CRISTIANO RONALDO LA SUPERBET SI PROFITA DE PARIURILE SPECIALE

În oferta unică pe piață lansată de Superbet: 

  • Gol cu capul
  • Gol cu stângul
  • Gol cu dreptul
  • Gol din interiorul careului
  • Gol din exteriorul careului
  • Dublă
  • Hattrick
  • Gol și pasă de gol
  • Gol din penalty
  • Galben încasat
  • Plus alte opțiuni exclusive în România pentru Ronaldo în Juve-Brescia!

Ronaldo e la 5 goluri în spatele lui Immobile (Lazio), dar pentru portughez, miza de duminică nu va fi să marcheze cât mai multe goluri ci pur și simplu să marcheze! Ar egala recordul lui Batistuta & Quagliarella de 11 meciuri consecutive cu gol marcat în Serie A. ”Batigol” a stabilit recordul în sezonul 1994-1995, iar Quagliarella l-a egalat în sezonul 2018-2019, acesta fiind si primul sezon al lui Ronaldo în Italia. Adversara lui Juve e Brescia, echipă care ocupă penultimul loc și care probabil va retrograda pentru a 13-a oară în istorie. Alt record! Dar de aceasă dată negativ. Brescia n-a mai scăpat fără gol primit într-un meci cu Juve din 2002! ”Rândunelele” au pierdut în ultimele 6 deplasări la Torino, ultima oară când au reușit să plece cu punct fiind în 2001! La Brescia joacă Balotelli pentru care Superbet dă cota 5.00 pentru gol marcat! Juve e cea mai bună echipă acasă, cu 10 victorii și o remiză, neînvinsă până acum, dar Brescia pare că e în revenire de formă, în vreme ce Juve a pierdut două din ultimele 3 meciuri jucate și ocupă locul 7 în ceea ce privește forma din ultimele 5 etape. In tur, Ronaldo a fost accidentat și n-a jucat. Brescia a deschis scorul în minutul 4, s-a egalat singură printr-un autogol și a încasat în repriza a doua golul de 1-2, scorul final. În sezonul petrecut de Juve în Serie B după retrogradarea în urma scandalului Mogiopol, cele două echipe și-au împărțit victoriile: 2-1 la Torino pentru Juve, 3-1 pentru Brescia pe arena proprie, Stadio Mario Rigamonti.

VEZI AICI COTELE PENTRU MECIUL DINTRE JUVENTUS SI BRESCIA

Dacă l-am pomenit pe Ronaldo, zicem ceva și de Messi. Leo Messi deține recordul în ceea ce privește numărul de meciuri consecutive cu gol marcat: 21. L-a stabilit în sezonul 2012-2013 în La Liga și nici măcar Ronaldo nu l-a putut egala în 9 sezoane în care a jucat pentru Real! Ronaldo a marcat până acum 51 de goluri pentru Juve! 30 cu dreptul, 11 cu capul, 10 cu stângul. 50 din interiorul careului, 1 din exteriorul careului. 39 din acțiune, 12 din penalty. Până acum, Ronaldo n-a marcat din lovitură liberă pentru Juve unde se află în al doilea sezon consecutiv al contractului!

DESCARCA DE AICI APLICATIA DE MOBIL SUPERBET

ECHIPE PROBABILE JUVE-BRESCIA, DUMINICĂ 16 FEBRUARIE ORA 16:00, STREAMING PE SITE-UL SUPERBET.RO ȘI APLICAȚIA SUPERBET! 

JUVENTUS (4-3-3)

Sczesny - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Betancur, Pjanic, Rabiot - Dybala, Higuain, Cristiano Ronaldo.

BRESCIA (4-4-2)

Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju - Bisoli, Tonali, Dessena, Spalek - Torregrossa, Balotelli.




Articole similare