Federer și Serena, în luptă cu istoria la US Open. Sorana Cîrstea, speranța României

Tenisul românesc a plecat la drum la US Open 2019, ultimul Grand Slam al acestui deceniu, cu cinci reprezentante pe tabloul principal (Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, ultima venită din calificări) și cu Marius Copil pe tabloul masculin. Rând pe rând, Buzărnescu, Niculescu, Bogdan, Halep și Copil au părăsit competiția, iar Sorana Cîrstea e singura calificată în turul III.


US OPEN 2019 pe SUPERBET. ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM!


  • STREAMING pe toate meciurile turneului, atât feminine, cât și la masculin.
  • SUPERCOTE (se afișează în ziua competiției și se pot combina cu meciuri din oferta Super Cotă).
  • OFERTĂ SUPER LIVE în timpul meciurilor.


US Open 2019: Federer și Serena Williams, în luptă cu istoria


De-a lungul timpului, americanii Jimmy Connors și Pete Sampras și elvețianul Roger Federer au ridicat de cinci ori deasupra capului marele trofeu de la Flushing Meadows. Considerat, alături de Djokovic (trei trofee la US Open) și Nadal (trei trofee la US Open), printre marii favoriți ai ediției din 2019, Federer poate face un pas uriaș în față și, cu un al șaselea succes, poate prelua șefia în clasamentul istoric al trofeelor câștigate la Grand Slam-ul american.


SUTE DE PARIURI LIVE ÎN FIECARE MOMENT AL ZILEI. PROFITĂ ACUM!


În competiția feminină, cea în care România nu a dat niciodată o jucătoare în finală, toți ochii vor fi pe Serena Williams, marea favorită a turneului. Dacă triumfă în 2019, legendara tenismenă din STatele Unite ale Americii poate deveni prima practicantă a sportului alb care câștigă șapte trofee la US Open.


US Open 2019: Sorana Cîrstea, speranța României


Finalistă la Australian Open și câștigătoare la Roland Garros și Wimbledon, Simona Halep (4 WTA) a atacat US Open 2019 cu un moral bun dat de triumful istoric de pe iarba londoneză ș a încercat să seteze noi orizonturi pentru tenisul românesc, depășirea celei mai bune performanțe la Flushing Meadows, o semifinală (2015), prag atins și de Irina Spîrlea în 1997!


DESCARCĂ APLICAȚIA ȘI BUCURĂ-TE DE SUPER COTE PENTRU US OPEN 2019!


Simona a început cu o victorie în trei seturi cu Nicole Gibbes și și-a luat, astfel, revanșa după eliminările premature din 2017 și 2018, dar Taylor Townsend a eliminat-o surprinzător în turul al doilea. Înfrângerea Simonei înseamnă o potențială deschidere de tablou pentru Sorana Cîrstea, singura româncă din turul al treilea. Cele două ar fi trebuit să se întâlnească în a treia rundă, dar Sorana va fi cea care va sta față în față cu Townsend. Pentu Sorana, turul III atins în 2019 reprezintă cea mai bună performanță a carierei la Flushing Meadows!


Ce trebuie să știi despre turneul de la US Open:


  • Novaj Djokovic și Naomi Osaka sunt deținătorii en-titre ai trofeului, lideri mondiali în ATP, respectiv WTA, dar și principalii favoriți la câștigarea titlului din 2019;
  • Djokovic nu poate pierde șefia clasamentului WTA indiferent de deznodământul turneului;
  • Naomi Osaka poate fi detronată dacă nu-și apără cele 2.000 de puncte cucerite anul trecut. Simona Halep redevine lider mondial dacă va câștiga trofeul, Ashleigh Barty nu va trece de sferturi, iar Karolina Pliskova să nu ajungă în finală;
  • US Open are cea mai mare arenă de tenis din lume. Terenul Central Arthur Ashe are o capacitate de 23.771 de locuri, la mare distanță de O2 Arena, din Londra, sală cu "doar" 17.500 de locuri;
  • US Open e a doua cea mai veche întrecere din tenisul mondial. A luat startul în 1881, la patru ani după Wimbledon;


FOTBAL, TENIS...SPORT! BUCURĂ-TE DE EXPERIENȚA SUPERBET!


Prinde cât mai multe bilete la Superbet.ro în fiecare zi de meci!




Articole similare