Fierbe Regia! Primul Rapid-Petrolul după patru ani și jumătate! Intră acum și descoperă surprizele pregătite de Superbet!

Patru ani și jumătate au trecut de la ultimul derby Rapid-Petrolul. În martie 2015, cele două mari rivale s-au întâlnit în Giulești, pe prima scenă fotbalistică, într-un 1-1 în care actualul antrenor al giuleștenilor, Daniel Pancu, a evoluat aproape o oră. Rapid a retrogradat la finalul acelui sezon, însă de atunci și până acum ambele formații și-au dat restart și promit un derby la fel de încins ca pe vremuri. Superbet pune la dispoziție o serie de pariuri speciale, dar a și pregătit surprize celor care merg la stadion!



SUPERCOTE ȘI SPECIALE LA SUPERBET

 

Super Cote - cote cu marjă 0 (nimic pentru casă, profit potențial 100% pentru jucător) pentru rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (1X; 12; X2)

 

Superbet oferă și pariuri Speciale la cote mărite. Intră acum și descoperă oferta!


Istoria partidelor dintre cele două echipe e foarte, foarte interesantă. Petrolul a câștigat în 1966 ultimul său titlu de campioană după o victorie în fața Rapidului, pentru ca rolurile să se inverseze un an mai târziu. În 1982, cele două rivale se întâlneau în Divizia B, la fel ca și azi, iar rapidiștii se impuneau în Ghencea cu 5-1. A fost însă o victorie amară, deoarece Petrolul a luat atunci drumul primei ligi. În fine, în 1995 Rapid și Petrolul s-au întâlnit în finala Cupei României, tranșată la penalty-uri de către „lupii galbeni”. A fost un meci cântec, deoarece Petrolul a condus, dar s-a văzut egalată dintr-un offside nesemnalizat.


Deschide acum un cont Superbet și pariază pe partida Rapid-Petrolul!


PREMII SUPERBET ȘI PENTRU CINE MERGE LA MECI!

 

Cei care ajungeți pe stadion veți putea vedea începând cu ora 15:00 care sunt surprizele pregătite de Superbet, veți putea să vă alegeți cu obiecte promoționale care vor deveni SuperAmintiri (stickere, cartoline, mingi gonflabile).

Veți putea câștiga și două tricouri de joc ale Rapidului, participând în concursul de pe Facebook (va trebui să postați poze cu voi la meciul Rapid-Petrolul cu hashtagul #SustinemSportulRomanesc). Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți joi. 

În pauză, 5 dintre spectatori vor fi selectați de către promoterele Superbet și vor intra pe gazon unde vor șuta la poartă. Câștigătorul va primi trioul de joc al Rapidului. Ceilalți 4 vor primi câte un tricou original Superbet.


Rapid n-a mai disputat un meci oficial de pe 29 septembrie, ceea ce poate fi un minus pentru echipa lui Daniel Pancu. A fost atunci 0-0 cu Metaloglobus, pe sinteticul de la Chiajna, deși Rapid a jucat din minutul 13 cu un om în plus! În schimb, Petrolul a bifat șapte puncte în ultimele trei etape, 0-0 cu Mioveni, 1-0 la Pandurii Târgu Jiu și 3-0 cu Daco-Getica.


Downloadează acum aplicația Superbet!


Petrolul este a doua formație în clasamentul punctelor obținute pe teren străin! „Găzarii” au adunat 13 puncte în 6 meciuri și doar Mioveni stă mai bine la acest capitol. În Regie, Rapid a cedat deja cinci puncte, 0-0 cu Farul și 1-2 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Rapid este însă una din echipele care nu cedează lupta: patru victorii au fost obținute după ce echipa a fost condusă!




Articole similare