Grupa D: asistăm la prima mare bombă a mondialului?

ISLANDA vs CROAȚIA

Naționala lui Zlatko Dalic nu doar a confirmat așteptările fanilor și ale experților, dar le-a și depășit după ce a spulberat Argentina, asigurându-și primul loc în grupă. Până la fluierul de final al meciului trecut am postat deja în grupul Premium un pariu pe 1X în meciul de azi, la cotă value de 1.90! Evident că acel preț este istorie și era de așteptat această scădere la 1.70 din moment ce Islanda ar trebui să abordeze meciul la victorie, în timp ce în echipa de start a Croației sunt așteptate modificări serioase menite să menajeze titularii.

Recomandare: Islanda +0.25 Handicap Asiatic @2.03 în Betfair Exchange

Vrei să afli totul despre pariurile în handicap asiatic, explicat în detaliu? Obține GRATUIT masterclass-ul PUTEREA COTELOR de aici!

NIGERIA vs ARGENTINA

Un pariu pe Argentina, fie și solist, în aceste condiții, ar fi total lipsit de cea mai mică fărâmă de valoare luând în calcul forma execrabilă a lui Messi și a coechipierilor. Da, este drept că Argentina are încă șanse de calificare, dacă se impune cu Nigeria, dar hai să fim serioși...1.55 în condițiile actuale? NU, mulțumesc! Este posibil, dar prețul este de rahat și eu nu îl voi accepta. Consider că am valoare suficientă, însă, în piața de ambele echipe marchează, în condițiile în care Nigeria are jucători de calitate în compartimentul ofensiv, precum Musa și Icheanacho, iar defensiva Argentinei a prezentat potențial bun pentru atacanții adverși de până acum :)

Recomandare: X2 & Ambele Marchează @2.20 disponibil în oferta BETANO

DESCHIDE UN CONT LA BETANO PRIN ACEST LINK ȘI AI UN BONUS DE BUN VENIT DE PÂNĂ LA 500 DE LEI + ACCES GRATUIT ÎN GRUPUL BILETUL ETAPEI




Articole similare