Meci suspect - cote blocate! Vezi pe ce s-a pariat masiv!

Prieteni, țineți minte pariul de tip pauză-final din Noiembrie 2017 pe care l-am postat pe pagina de facebook? Eu în general nu postez astfel de tâmpenii, pentru că nu sunt unul din șarlatanii care vând iluzii căutând fraieri care să pună botul. Dar atunci am postat un meci de tip 2 pauză – 1 final la meciul dintre Olimpia Satu Mare și Dacia Unirea Brăila deoarece am vut niște semnale clare în acest sens.

În primul rând cota normală pentru orice pronostic de acest gen depășește valoarea 20, dar la acel meci cota a scăzut de la 25 până la 12.25, deci la jumătatea valorii, după care selecția a fost blocată definitiv. Am mizat și eu 50 de lei, nu mult deloc, iar de atunci pariul meu, este în Pending, deși a fost câștigător, deoarece casa de pariuri la care l-am plasat a raportat meciul la ESSA (agenția de integritate în pariuri sportive) și până la finalizarea anchetei pariul este în așteptare. A trecut jumătate de an, problema este că nu există un termen limită de soluționare, deci Dumnezeu știe cât poate dura.

MECIUL SUSPECT DE DUMINICĂ 27 MAI 2018

Din surse proprii am aflat că avem deja un meci raportat la ESSA pentru astăzi, deoarece chiar de acum două zile au început să apară pariuri destul de dubioase și frecvente pe anumite selecții.

Huesca este deja promovată matematic și astăzi va primi vizita celor de la Gimnastic de Tarragona, echipă aflată în spectaculoasa luptă pentru evitarea retrogradării din Segunda Division, unde cu două etape înainte de final avem 7 echipe despărțite de 5 puncte și doar 5 dintre ele se pot salva.

Acum judecând după valoarea și forma celor două echipe (Huesca are 5 victorii și un egal în ultimele 6 meciuri, este liderul competiției și joacă pe teren propriu cu o echipă aflată în subsolul clasamentului) vi se pare normal să aibă cota 5+ la victorie?

Mai mult, liniile de handicap asiatic stabilite de bookmakeri sunt setate la -1 în favoarea oaspeților, echipă care vine după 4 eșecuri consecutive pe teren străin! Dacă mă întrebați pe mine, outsider simplu, valoarea indubitabilă pentru un pariu corect ar fi pe linia de handicap asiatic + 1 pe Huesca și chiar pe victoria gazdelor, dar la o astfel de evoluție a cotelor e mai bine să nu te bagi. Dacă cei care au pariat sume mari știu într-adevăr ceva?

În bursa de pariuri sportive Betfair Exchange, s-au tranzacționat deja 92.000 de euro pe acest meci, iar 87% din volum este pe victoria oaspeților. În intervalul 22 mai – 24 mai, cota pe victoria oaspeților a scăzut de la valoarea 2.62 până la valoarea 1.60 în BET365, una dintre cele mai populare case de pariuri la nivel mondial, în același interval cota pe victoria gazdelor ajungând de la 2.60 la 5.75 (valoarea maximă atinsă)

CELE MAI FRECVENTE PARIURI PLASATE PE ACEST MECI

Scor exact 0-2

X pauză / 2 final (de obicei cotele pentru astfel de selecții sunt pe la 4.50-5.00, în acest caz cota este la 3.00 în majoritatea caselor)

Victorie Tarragona în handicap asiatic -1

MĂSURI LUATE DE PRINCIPALELE CASE DE PARIURI ONLINE DIN ROMÂNIA

BETANO – are doar 3 piete de pariere: Rezultat final, over/under 2.5 goluri și Șansă Dublă. Cota pe victoria gazdelor este 5.85, iar pe victoria oaspeților 1.57, toate piețele de pauză/final, sau handicapuri au fost eliminate

UNIBETa scos meciul din ofertă complet duminică dimineață

FORTUNA – a scos meciul din ofertă complet

SPORTINGBET – are doar piata de rezultat final si piata de over/under 2.5 goluri

ADMIRAL – a scos meciul din ofertă complet

Obține GRATUIT acces în grupul Premium pe viață! Click aici pentru detalii






Articole similare