Pariaza biletul la PublicWin si profita de cote marite!

Prieteni, majoritatea campionatelor din Europa s-au reluat dupa pauza fortata cauzata de pandemia de coronavirus, iar meciurile se desfasoara intr-un ritm alert, din trei in trei zile. Pentru noi, pariorii, aceasta veste este una excelenta pentru ca putem paria in fiecare meci pe evenimente de top.

Oferta de astazi este una generoasa! Pe langa faptul ca se reia Premier League, putem alege si din evenimentele care se joaca in aceasta seara in Bundesliga, Zweite Bundesliga, Liga 1 sau La Liga.

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la PublicWin👈

In cazul in care nu aveti un cont deschis la PublicWin va recomand sa va deschideti unul, pentru ca, pe langa faptul ca beneficiati de o oferta variata de pariuri, puteti sa va pariati la foarte multe loterii, sa va bucurati de numeroase turnee de poker, dar si sa va incercati la sloturile atractive din sectiunea ”Casino” si mesele cu dealeri la sectiunea ”Cazino Live”.

PublicWin are un foarte mare avantaj la sectiunea ”Sport” acolo unde putem combina mai multe pariuri dintr-un singur eveniment. De exemplu, pe acelasi bilet puteti adauga pariuri pe cornere + pariuri pe cartonase + pariuri pe rezultatul final al evenimentului!

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la PublicWin👈

Publicwin oferă cel mai mare Bonus de bun venit din România, 100% din prima depunere, până la valoarea de 1000 de Lei, cu rulaj o singură dată! Mai mult, daca jucam bilete cu mai multe evenimente: cota favoritei creste in functie de cate pariuri avem pe bilet, se poate juca doar un singur PublicWin Plus pe bilet, nu exista conditie de cota, iar castigul nu trebuie rulat.

Aveti mai jos si oferta PublicWin Plus de astazi!

👉ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la PublicWin👈




Articole similare