Ponturile zilei de la EURO - 15 Iunie 2024

Turneul final din Germania a debutat ieri cu un succes impresionant al tarii gazda impotriva nationalei Scotiei, scor 5-1, iar astazi, in cea de-a doua zi de competitie avem parte de alte trei dueluri interesante. Primul joc al zilei este cel dintre Ungaria si Elvetia, urmat de cel dintre Spania si Croatia, doua echipe care s-au intalnit la ultimele trei editii ale acestui turneu, iar pe final de zi, Italia, campioana ”en-titre” a competitiei, intalneste Albania, nationala aflata la a doua participare la un Campionat European.

UNGARIA vs ELVETIA

Selectionata lui Marco Rossi s-a calificat la acest turneu final de pe prima pozitie, dintr-o grupa cu Serbia, Muntenegru, Lituania si Bulgaria. Maghiarii au incheiat preliminariile fara infrangere, inregistrand 5 victorii si 3 rezultate de egalitate. In jocurile de pregatire disputate inainte de EURO 2024, Ungaria a cedat cu 1-2 pe terenul Irlandei, dupa un joc pe care l-a dominat destul de clar, luandu-si insa ”revansa” cu Israel, echipa pe care au invins-o la scor de ”forfeit”. 

Elvetia a reusit sa se califice direct la acest turneu continental, terminand pe pozitia secunda in Grupa I, in spatele Romaniei. ”Rossocrociati” au pierdut doar un singur meci in preliminarii, chiar impotriva ”tricolorilor”, scor 0-1. In meciurile de pregatire premergatoare turneului final, trupa lui Murat Yakin a reusit o victorie de moral contra Estoniei, scor 4-0, urmata de o remiza contra Austriei, scor 1-1. 

Elvetia a castigat ultimele doua intalniri contra Ungariei, ambele disputate in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018. ”Schweizer Nati” s-au impus la Budapesta cu scorul de 3-2, urmand ca in returul de la Basel sa obtina un succes mult mai confortabil, scor 5-2. Elvetienii au depasit faza grupelor la ultimele 5 Campionate Europene, iar la aceasta editie au sanse mari sa-si imbunatateasca recordul, mai ales ca si locul 3 are sanse mari sa ajunga in optimi.

GG sau Peste 2.5 goluri @1.72 SUPERBET ⭐️⭐️

Gulacsi 3+ parade & Shaquiri 1+ suturi @1.72 BETANO (cu Bet Builder) ⭐️⭐️

Fiecare echipa 3+ cornere & fiecare echipa 1+ cartonase & ambele marcheaza @3.50 GETSBET (la secțiunea Speciale) ⭐️

Fiecare echipa are minim un sut pe poarta in fiecare repriza @1.91 BETFAIR SPORTSBOOK ⭐️

SPANIA vs CROATIA

”La Furia Roja” nu a avut emotii in ceea ce priveste calificarea la EURO, acestia castigand de o maniera categorica grupa din care mai faceau parte Scotia, Norvegia, Georgia si Cipru. Jucatorii lui Luis de la Fuente s-au pregatit pentru acest Campionat European cu doua jocuri impotriva unor adversari destul de modesti, precum Andorra si Irlanda de Nord, formatii carora le-au marcat, in total, numai putin de 10 goluri.

Croatia, in frunte cu ”veteranul” Luka Modric, s-a calificat direct la EURO dupa ce s-a clasat pe pozitia secunda, dintr-o grupa din care au mai facut parte Turcia, Tara Galilor, Armenia si Letonia. La primul test inaintea intrarii in competitie, selectionata lui Zlatko Dalic s-a impus la scor de ”forfeit” in fata Macedoniei de Nord, urmand ca 5 zile mai tarziu, la Lisabona, sa o invinga pe fosta campioana europeana, Portugalia, cu scorul de 2-1.

Spania si Croatia s-au intalnit la ultimele trei editii de EURO, iar ”ibericii” au castigat doua dintre dueluri, 2-1 in faza grupelor de la EURO 2012, respectiv 5-3 (dupa prelungiri) in optimile EURO 2020. ”Tripla” campioana europeana a ajuns in fazele eliminatorii la 6 din ultimele 7 editii de Campionat European, singura exceptie fiind in 2004, atunci cand au incheiat sub Portugalia si Grecia in grupe. Contrar performantelor de la Cupa Mondiala, Croatia nu a reusit lucruri notabile la EURO, cele mai importante fiind calificarile in faza sferturilor de finala din 1996, respectiv 2008.

1X & Morata 1+ suturi pe poartă @1.85 la SUPERBET (cu BetBuilder) ⭐️⭐️⭐️

Spania 1+ goluri & 5+ cornere @2.10 la CASA PARIURILOR (cu Bet Builder) ⭐️⭐️

Croatia 1+ cartonase & Luka Modric 1+ suturi in meci @1.75 UNIBET ⭐️⭐️

X/1 pauză/final @4.70 la BETANO ⭐️

ITALIA vs ALBANIA

Campioana europeana en-titre isi incepe aventura cu cel mai facil adversar din grupa, iar victoria nu ar trebui pusa la indoiala. Totusi, ”Squadra Azzura” a avut emotii in ceea ce priveste calificarea la acest turneu, prinzand direct biletele gratie rezultatelor mai bune din jocurile cu Ucraina, formatie care a incheiat preliminariile cu acelasi numar de puncte, 14. Italia nu a rupt gura targului in amicalele cu Turcia si Bosnia pe care, desi le-au incheiat fara infrangere, au scos la iveala destul de multe carente ofensive.

Albania are o misiune aproape imposibila in Grupa B, insa surprize au fost destule, mai ales in grupa lor de calificare, pe care au incheiat-o pe prima pozitie, in detrimentul unor selectionate de top, precum Cehia sau Polonia. Calificati pentru a doua oara la acest turneu, ”vulturii” nu au dezamagit in 2016, la prima lor aparitie, atunci cand au obtinut prima si singura victorie chiar impotriva Romaniei, scor 1-0.

”Azurii” au castigat toate cele 4 confruntari contra Albaniei, ultima disputandu-se in urma cu doi ani, atunci cand se impuneau cu 3-1 intr-o partida amicala, disputata la Tirana. Din punct de vedere defensiv, Italia arata foarte bine, mai ales daca ne raportam la ultimele 5 partide internationale, in care au primit doar un singur gol. Alt rezultat inafara de succes ar scade drastic sansele la calificare pentru trupa lui Spaletti, care mai are de infruntat doi colosi in aceasta grupa, Spania si Croatia.

Italia -1 handicap asiatic @1.65 BETFAIR EXCHANGE ⭐️⭐️⭐️

1-3 goluri în fiecare repriza @2.05 SUPERBET ⭐️⭐️

Federico Chiesa marcheaza sau ofera o pasa decisiva @3.25 UNIBET (In sectiunea Cote Marite) ⭐️

2-0 scor corect @5.70 BETANO ⭐️

Recomandarea mea este să aveți conturi la cât mai multe case de pariuri online pentru a putea să profitați de diferențele de cote, în primul rând, dar de foarte multe ori este foarte important să nu vă limitați doar la oferta unei singure case de pariuri, pentru că există posibilitatea să nu găsiți un anumit meci sau o anumită selecție în oferta tuturor bookmakerilor.

În plus, de foarte multe ori puteți descoperi pariuri sigure sau middle-beturi între casele de pariuri, iar de cele mai multe ori diferențele de cote sunt atât de mari, încât puteți primi value-beturi.

VEZI CASELE DE PARIURI RECOMANDATE




Articole similare