Profită de cele mai tari SuperCote în prima etapă din Liga Campionilor


Liga Campionilor 2019/2020 începe, marți, cu două derby-uri interesante, Borussia Dortmund - Barcelona și Napoli - Liverpool. Îi avem în atenție pe Ciprian Tătărușanu, Ianis Hagi, Nicolae Stanciu și Răzvan Marin, dar și multe oportunități de pariere.


Dintre cei 4 români aflați în grupe la „masa bogaților”, Nicolae Stanciu are cele mai mari șanse de a fi titular. Stanciu are 9 meciuri în grupele Champions League, cele mai multe jocuri în această fază, dintre românii reținuți în lot (Băluță n-a prins lista trimisă la UEFA de Slavia pentru grupele Ligii Campionilor). În acest sezon, are 544 minute jucate pentru Slavia în 9 meciuri oficiale. A marcat 2 goluri și mai are 1 assist. A jucat toate minutele în Play Off contra lui CFR Cluj


👉 La Superbet ai cota 6.00 pentru un gol marcat de Stanciu astăzi! Înregistrează-te online la SuperBet AICI și joacă!


Răzvan Marin a jucat tot în 9 meciuri oficiale până acum în acest sezon: 4 în Eredivisie, 1 în Supercupa Olandei și 4 în tururile preliminare UCL. Încă nu a marcat. Dacă va fi trimis în teren cu Lille, ar fi prima lui aparție într-un meci din grupele Ligii Campionilor.


Ianis Hagi e și el în fața debutului absolut în grupele UCL. Încă nu s-a impus la Genk unde are un singur meci ca titular, plus 4 meciuri în care a intrat pe parcurs. În total, 151 minute jucate, 1 gol și o pasă decisivă.


Tătărușanu n-a prins minute oficiale la Lyon unde e opțiunea 2 pentru antrenorul Silvinho. Oare va fi portarul de Liga Campionilor, sau va fi folosit în competiții precum Cupa Franței și Cupa Ligii Franței? All time, are 6 meciuri în grupe, toate pentru Steaua/FCSB.


👉 Cea mai bună cotă pentru gol marcat o are Ianis Hagi la 4.25! Pariază AICI


La SUPERBET găsești pariuri speciale la cote foarte interesante pe echipele la care evoluează jucătorii români, iar unele dintre ele chiar merită atenția pariorilor:

  • Lyon locurile 1-2 în grupă @1.80
  • Ajax locurile 1-2 în grupă @1.80
  • Slavia Praga - locul 4 în grupă -NU @5.00
  • Genk - locurile 1-2 în grupă @15.00


La Superbet ai parte în fiecare zi de cote mărite și pariuri speciale pe toate meciurile din Champions League. Nu uita să verifici în fiecare dimineață meciurile care fac parte din oferta Super Extra, dar și meciurile care vor avea cote cu marjă 0% pe SuperLive


👉Descarcă de AICI aplicația mobilă Superbet și nu rata niciun câștig, oriunde te-ai afla!






Articole similare