REAL MADRID-BARCELONA! EL CLASICO, DUMINICĂ 22:00! PUNE SUPERPARIURI!

EL CLASICO” ajunge astazi la episodul cu numarul 180 in duelurile din LaLiga. Real Madrid si Barcelona se intalnesc in cel mai fascinant si cel mai asteptat ”derby” meci de pe ”batranul continent”. Cele două echipe se află la 2 puncte distanță, Barcelona ocupând prima poziție cu 55 de puncte, urmată de Real Madrid cu 53 de puncte. Victoria în acest derby poate decide Campioana Spaniei. Dacă Barca bate, se distanțează la 5 puncte cu 12 etape rămase din acest sezon. Dacă Realul batem trece cu 1 punct peste Barca și revine pe primul loc. Între aceste echipe, un avans de 1 punct poate fi de ajuns.

Deschide cont la Superbet! Ia-ți Bonusul de bun Venit: 500 Lei la primele 3 depuneri!

PARIAZA PE ”EL CLASICO” LA SUPERBET SI PROFITA DE AVANTAJE

BENEFICII SUPERBET

  • SuperCote - cote cu marjă 0 (totul pentru parior, nimic pentru casă)
  • Pariuri Speciale - pe marcatori, număr de cornere, cartonașe.
  • Ofertă SuperLive – cote mărite pentru cele mai populare pariuri live în timpul El Clasico.

La capitolul victorii în El Clasico (vorbim doar de duelurile din La Liga), cele două echipe se află la egalitate cu câte 72 de victorii, acest meci poate fi șansa ambelor echipe să preia conducerea. Real Madrid este in acest moment cotata ca favorita la preluarea acestei conduceri insa Barcelona a reusit de foarte multe ori sa surprinda. Pe Bernabeu, acest sezon a decurs excelent până acum pentru echipa Realului în La Liga, unde Los Blancos au reușit performanța să nu piardă niciodată pe teren propriu, obținând 8 victorii și 4 remize. Echipa catalană a avut un sezon mai slab, având 5 victorii și 4 înfrângeri în deplasări. In ultimele 5 dueluri disputate in campionat de fiecare echipa nu au fost mari diferente: Barcelona a inregistrat 4 victorii si o infrangere, in timp ce Real Madrid a inregistrat 3 victorii, o infrangere si un rezultat de egalitate. De precizat este si faptul ca cele 2 echipe vin dupa dueluri in UEFA Champions League acolo unde nu s-au descurcat deloc bine. ”Catalanii” au remizat pe San Paolo cu Napoli, scor 1-1, iar Real Madrid a pierdut pe teren propriu cu Manchester City, scor 1-2, dupa ce la pauza au condus cu 1-0. Barcelona are cea mai mare medie de goluri per meci în acest sezon. Acestia au o fabuloasă medie de 3.6 goluri pe meci, față de Real Madrid care are doar 2.5. La capitolul ”titluri castigate”, Real Madrid conduce destul de clar. Acestia au cucerit titlul de 33 de ori, in timp ce Barcelona a reusit sa-l cucereasca de 26 de ori. Barcelona are ofensiva foarte ”feroce”! ”Catalanii” au reusit sa marcheze in acest sezon de 62 de ori ocupand prima pozitie la acest capitol. Destul de departe se afla Real Madrid, chiar daca pe pozitia secunda. Acestia au marcat in acest sezon doar de 46 de ori. ”El Clasico” o sa avem si pe banca tehnica acolo unde Zidane vrea sa-l egaleze pe Quique Setien la numarul de victorii. Cei doi s-au intalnit de trei ori si niciodata nu au remizat. Zidane a câștigat o dată, Setien de două ori. Victoria în acest derby poate decide Campioana Spaniei. Dacă Barca bate, se distanțează la 5 puncte cu 12 etape rămase din acest sezon. Dacă Realul batem trece cu 1 punct peste Barca și revine pe primul loc. Între aceste echipe, un avans de 1 punct poate fi de ajuns.

VEZI AICI PARIURILE SPECIALE PREGATITE DE SUPERBET PENTRU ”EL CLASICO”

Puștiul minune al Barcelonei, Ansu Fati, ar putea deveni cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico. Acesta a demonstrat si in partidele anterioare jucate pentru ”catalani” ca e unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori din fotbalul mondial. Dacă va reuși această performanță, îl va detrona pe Leo Messi, care este în prezent cel mai tânăr marcator din El Clasico. Rodrygo, jucatorul Realului, va fi suspendat în această etapă din cauza gestului ostentativ pe care l-a facut în meciul cu San Sebastian Reyes al echipei secunde. Barca ar putea juca fără căpitanul Pique, cesta s-a accidentat destul de rău și riscă să piardă marele derby al Spaniei. Leo Messi si Karim Benzema sunt atuurile celor doua echipe in ofensiva. Leo Messi ocupă prima poziție în clasamentul marcatorilor din LaLiga, având 18 goluri marcate până în prezent. Pe cea de a doua poziție se află atacantul galacticilor Benzema cu 13 goluri, urmat de Luis Suarez cu 11 goluri. La capitolul șuturi pe poartă tot cei doi duc un duel destul de strans, Leo Messi ocupă primul loc în clasament, cu 51 de șuturi cadrate, urmat tot de Benzema cu 43 de șuturi. La Real Madrid vor absenta M. Asensio (accidentare genunchi), E. Hazard (glezna fracturata), Rodrygo (cartonase rosii) si probabil Marcelo, star-ul ”galacticilor” avand probleme cu legea in ultima perioada. Barcelona nu poate conta in aceasta seara pe O. Dembele (accidentare coapsa), S. Roberto (accidentare vintre) si L. Suarez (accidentare genunchi). Se pare ca cei doi antrenori vor miza pe atac si vor utiliza celebrele formatii de start: ”4-3-3”.

Echipe probabile:

  • Real Madrid (4-3-3) - Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kross - Isco, Benzema, Bale
  • FC Barcelona (4-3-3) - Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Firpo - Arthur, Busquets, De Jong - Messi, Braithwaite, Griezmann

DESCARCA DE AICI APLICATIA DE MOBIL SUPERBET

CASH OUT DISPONIBIL ACUM ȘI PE SITE-UL SUPERBET.RO!

  • Da! Pe versiunea nouă a site-ului Superbet poți face Cash Out! Profită!
  • Cash Out e disponibil și pe aplicația Superbet. Poți instala gratuit aplicația pe iOs și Android aici: www.superbetmobile.ro
  • Peste 1.000.000 de pariori au descărcat deja aplicația!




Articole similare