Recomandări de pariere curajoase pentru marți

Dacă ești un parior care caută pariuri mai curajoase, ar fi bine să ții cont de aspectele prezentate mai jos pentru 3 meciuri care se dispută astăzi.

Villareal vs Barcelona

Vizita Barcelonei pică într-un moment foarte prost pentru Villareal, care nu s-a mai impus pe teren propriu în fața trupei blau-grana din 2007. Acum „submarinul galben” este în mare pericol de retrogradare, dar are și mari probleme de lot pentru această partidă.

S-au marcat minim 3 goluri în 8 din ultimele 9 partide disputate de Villareal pe propriul teren, iar Barcelona s-a impus în 11 din ultimele 13 întâlniri directe. Villareal a marcat minim un gol în 9 din ultimele 10 meciuri oficiale disputate.

Recomandare: 2 & 3-5 goluri @2.77 la această casă de pariuri

❗❗❗OBȚINE AICI COTA SPECIALĂ 45.00 ÎN LOC DE 1.44 PE VICTORIA BARCELONEI

Wolverhampton vs Manchester United

Bătălie mare pentru TOP 4 în acest sezon, iar presiunea este pe Manchester United, deoarece Wolverhampton nu prea mai are unde să urce, însă poziția a 7-a la final de sezon ar fi o realizare fantastică. În 6 din ultimele 7 meciuri oficiale disputate între cele două formații, ambele echipe au marcat și ne putem aștepta la un meci frumos și azi, având în vedere că „lupii” s-au descurcat foarte bine în meciurile cu echipe din TOP 6.

Recomandare: X2 & GG @2.30 la această casă de pariuri

Watford vs Fulham

Watford este echipa mai bună din toate punctele de vedere dintre cele două combatante de azi, dar Fulham este cu un picior în groapă și va căuta cu disperare să se agațe de firul de speranță rămas în aer în ceea ce privește salvarea de la retrogradare. Totuși, mi-e greu să cred că după 8 eșecuri consecutive, mai există fani ai londonezilor care să spere în miracole. Referitor la meciul de azi, Fulham ar putea înscrie, deoarece are jucători de atac buni, ca Ryan Babel, Mitrovic sau Sessegnon, dar în ultimele 12 meciuri consecutive au încasat minim 2 goluri, iar asta spune multe!

Recomandare: 1 & GG @3.50 la această casă de pariuri






Articole similare