Revin cupele europene! Echipele de top isi reiau de astazi duelurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League

La Superbet puteți paria pe câștigătoarea, finalista și golgheterul competiției în Liga Campionilor, respectiv pe câștigătoarea Europa League. Pentru fiecare meci în parte din Liga Campionilor, aveți la dispoziție variante de pariere pe marcatori, assist-uri, cartonașe, cornere sau chiar faulturi. Totodată, pariorii pot miza pe numărul total de goluri din ambele competiții pentru fiecare săptămână în parte. Spre exemplu, oferim o cotă de 1.85 pentru minimum 41 de goluri înscrise în manșa tur din șaisprezecimile Europa League. 

PARIAZA PE MECIURILE DIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE LA SUPERBET SI PROFITA DE AVANTAJE

UEFA Champions League si UEFA Europa League revin in aceasta saptamana, iar aceasta editie a celor 2 competitii se anunta a fi una mult mai interesanta decat in sezoanele precedente. UEFA Champions League este cu adevărat „masa bogaților”. Toate cele 16 echipe prezente în faza optimilor de finală în acest sezon provin din top 5 cele mai tari campionate din Europa: Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga și Ligue 1. UEFA Champions League e cea mai importanta competitie intercluburi din lume, dar si cea mai spectaculoasa. Media golurilor pe meci in aceasta competitie este de 3.21.

Atalanta, echipă calificată în premieră în Liga Campionilor, a reușit imposibilul în grupe, terminând pe loc calificabil desi în primele patru etape strânsese un singur punct. Aceasta a reusit sa se impuna in ultimele meciuri in fata celor de la Dinamo Zagreb si Shakhtar Donetk fara sa primeasca gol si reusind in cele din urma sa se califice in optimi unde are o misiune acceptabila: Valencia! Deși neînvinsă în Premier League, Liverpool a pierdut deja un meci în faza grupelor din Champions League, învinsă fiind de Napoli. Trupa lui Jurgen Klopp are ca obiectiv principal castigarea titlului in Premier League, iar acesta pare sa fi devenit doar o chestiune de cateva saptamani. Bayern Munchen este singura echipă cu un bilanț perfect în faza grupelor, bifând șase victorii din tot atâtea meciuri jucate. Germanii au in acest sezon, pana in acest moment cel mai bun atac din competitie, reusind sa marcheze in faza grupelor numai putin de 24 de goluri. Golgheterul competiției este Robert Lewandowski, cu zece goluri marcate. Locul second îi revine puștiului Haaland, cu opt goluri înscrise, toate pentru Salzburg. Atacantul poate continua să înscrie însă în tricoul lui Dortmund, adversara lui PSG din „optimi”. Chiar dacă are mari probleme în campionatul intern, iar de curând a aflat că nu va putea evolua în următoarele două sezoane din Champions League, Manchester City are cea mai bună cotă la câștigarea trofeului, urmată de Liverpool, dar și de Barcelona. Avand in vedere problemele prin care trece clubul din Manchester, e clar ca obiectivul principal e castigarea trofeului UEFA Champions League. Adversara "cetatenilor" din optimi este Real Madrid, nimeni alta decat cea mai titrata echipa din UEFA Champions League. Echipa lui Zidane, de trei ori consecutiv câștigătoare a trofeului, are o cotă de 20.00 să triumfe în acest sezon.

PROFITA AICI DE SPECIALELE OFERITE DE SUPERBET PENTRU CUPELE EUROPENE

Manchester este la putere și în Europa League. Cealaltă mare echipă din oraș, United, este cotată cu prima șansă la câștigarea trofeului. Manchester United intalneste insa o echipa in forma. Club Brugge este lider autoritar in Belgia, iar in UEFA Champions League a reusit niste rezultate foarte importante, cel mai rasunator fiind rezultatul de egalitate de pe Santiago Bernabeu impotriva celor de la Real Madrid. A doua favorită la castigarea trofeului UEFA Europa League este chiar Sevilla, cea mai titrată echipă din Europa League și totodată adversara CFR-ului din faza șaisprezecimilor. Sevilla este o "specialista" a acestei competitii reusind sa castige trofeul in trei sezoane consecutive sub comanda lui Emery. CFR Cluj a reusit performanta de a se califica in fazele eliminatorii dupa ce a reusit calificarea dintr-o grupa extrem de dificila. Echipa lui Dan Petrescu le-a avut ca adversare pe Celtic, Lazio si Rennes. Lotul spaniolilor e cotat la 282.50 de milioane de euro in timp ce lotul clujenilor nu depaseste suma de 31 de milioane de euro.

VEZI AICI COTELE PENTRU MECIURILE DIN UEFA EUROPA LEAGUE

Inter Milano e si ea o echipa extrem de valoroasa si care o sa se lupte pentru acest trofeu. Adversara italienilor este Ludogorets Razgrad, echipa lui Grigore, Moti si Keseru. Testul este unul foarte dificil pentru bulgari mai ales ca returul se va juca pe SanSiro. Totusi, Keseru, golgheterul formatiei, a declarat ca echipa acestuia isi va juca sansa pana la sfarsit. Statistica ne arată că Braga și Gent sunt singurele formații neînvinse în acest sezon de Europa League. Echipa lui Steven Gerard este cotata ca favorita in acest duel in care il putem vedea in actiune pe Ianis Hagi. Romanul a fost imprumutat de scotieni de la Genk si au optiune de cumparare la finalul acestui sezon, suma de transfer fiind undeva la 5 milioane de euro. Fanii lui Rangers au ramas placut impresionati de calitatile romanului si se pare ca atat acestia cat si staff-ul echipei isi doresc ca Ianis sa continue Ibrox Stadium.




Articole similare