SUPER-SEMIFINALIȘTII CONSACRAȚI DE CAMPIONATUL OLANDEI

SuperParcursul european al lui Ajax în actualul sezon al Ligii Campionilor a adus din nou în prim plan Eredivisie, un campionat care lansează SuperFotbaliști.

De la Cruyff cel care a ajuns să reinventeze Barcelona, continuând cu tripleta Gullit-Rijkaard și Van Basten determinantă pentru hegemonia lui AC Milan în Cupa Campionilor pe finalul anilor ’80 și începutul anilor ’90 și ajungând la starurile din era în care s-a trecut la formatul Ligii Campionilor (Van Nistelrooy, Makaay, Overmars, Van Persie, Seedorf, Kluivert, Van Der Saar, Sneijder, Robben etc), campionatul olandez a fost o Super-Pepinieră pentru marile echipe. Superbet a alcătuit un prim 11 ofensiv, în formulă 4-3-3 format din fotbaliști care au plecat din Eredivisie și acum joacă la semifinalistele din Liga Campionilor și Europa League.

 

Vezi și pariezi în direct toate meciurile din campionatul Olandei pe Superbet.ro și aplicația de pariuri sportive, Superbet

 

Dintre cei 11 titulari, cel mai scump transfer a fost al lui Luis Suarez, vândut în 2011 de Ajax lui Liverpool pe 23.85 milioane de Lire sterline! Suarez își poate întâlni ambele echipe care l-au făcut SuperStar și l-au adus în atenția Barcei. În această săptămână, el revine pe Anfield ca adversar, iar pe 1 Iunie s-ar putea duela cu Ajax în Finala Ligii Campionilor. O mașină de goluri, Suarez poate n-ar fi ajuns cine este azi, dacă ar fi urmat ruta multor jucători din Uruguay și Argentina, care vin în Europa mai întâi în Serie A. Eredivisie are o contribuție decisivă la valorificarea talentului de „goleador” al lui Suarez.

 

Pariază la Superbet.ro pe meciul în care Suarez revine pe Anfield: Liverpool - Barcelona (0:3 în tur) 


Tot despre o revedere cu fosta echipă este vorba și în cazul unui jucător care n-a prins primul 11 dar care a costat mai mult decât Suarez. Este vorba despre fundașul central columbian Davinson Sanchez, pe care Tottenham l-a cumpărat în 2017 de la Ajax cu 36 Milioane de Lire sterline! Accidentarea lui Vertonghen îi lasă cale liberă lui Davinson Sanchez pentru a face pereche în axul central al defensivei lui Spurs cu Alderweireld, și el, un produs șlefuit de Eredivisie. Tottenham e semifinalista care în acest moment are în lot cei mai mulți jucători trecuți prin campionatul Olandei: Alderweireld, Eriksen, Davinson Sanchez, Vorm și Vertonghen. Primii trei dintre cei cinci enumerați de către noi vor evolua pe Amsterdam ArenA în manșa decisivă a dublei cu Ajax. Terenul nu le e străin. Toți au fost echipieri ai Lăncierilor. Vor reuși oare în meciul retur să întoarcă în favoarea lor soarta calificării, după ce în tur au pierdut acasă cu 0:1? 

 

Prinde cotele mărite la Superbet.ro pe Semifinala Ligii Campionilor: Ajax-Tottenham

 

În spiritul ofensiv surprinzător al campionatului olandez, Frankfurt a reușit să ajungă în semifinalele Europa League și luptă în acest moment nu doar pentru gloria cuceririi unui trofeu european ci și pentru un loc de Liga Campionilor în Bundesliga, unde Vulturii sunt pe 4.  Un sezon de vis, în care Jovic îi are coechipieri pe Haller, Kostic și De Guzman, fotbaliști care au fost propulsați în campionatele de top după ce au trecut pe la Utrecht, Groningen, respectiv Feyenoord. Revelația actualului sezon din Europa League merge pe Stamford Bridge super-motivată să obțină calificarea în Finală. Obișnuiți în Olanda să creadă în comeback-uri spectaculoase, componenții legiunii Eredivisie de la Frankfurt pot contribui decisiv la eliminarea lui Chelsea. Se pleacă de la 1:1 (scorul din tur), iar Kostic e pe cifre, cel mai bun jucător din Europa League, lucru confirmat de topul oficial UEFA Europa League’s Player Ranking.

 

Pune pariuri câștigătoare pe semifinala Europa League: Chelsea-Frankfurt

 

Cea de-a patra semifinală din actualul sezon al cupelor europene se joacă între echipe care n-au reprezentanți în acest prim 11 fiindcă în prezent nu au în lot jucători care să fi trecut prin Eredivisie. Dar favorita la calificare în dubla Valencia – Arsenal (1:3 în tur) a împărtășit în era Wenger (1996-2018) viziuni comune cu echipele olandeze. Între ele, promovarea tinerelor talente, fotbalul ofensiv și descoperirea pe bandă rulantă a jucătorilor capabili să decidă meciuri prin acțiuni individuale. Mai mult, una dintre legendele Tunarilor cărora în 2014 i s-a ridicat o statuie în fața Emirates Stadium e un produs al campionatului olandez: Dennis Bergkamp, crescut și afirmat la Ajax.

 

Pune Pariuri Speciale la cote mărite în ziua semifinalei Europa League: Valencia-Arsenal!

 

Câștigă la Superbet semifinalele cupelor europene. Pariază informat, pariază responsabil, în peste 880 de agenții și online pe site-ul Superbet.ro și aplicația Superbet, aplicația de pariuri sportive numărul 1 în România.





Articole similare