SUPERWEEKEND cu Fotbal, Streaming, Cashout și SuperCalendar de Crăciun la SUPERBET

Weekendul acesta e unul special pe Superbet: de la noua opțiune Cashout la cele mai tari meciuri din fotbal, cu streaming și un SuperCalendar de Crăciun!


Supernoutate pe aplicația Superbet: CASHOUT!


Cerută de majoritatea jucătorilor, opțiunea Cashout a fost lansată și e deja SuperFolosită de jucătorii Superbet. Cashout e disponibil exclusiv pe aplicația Superbet, disponibilă gratuit pentru iOs și Android (superbetmobile.ro). Înregistrează-te azi, alimentează-ț contul și beneficiază de bonusul de 500 de lei la primele trei depuneri! Joacă mereu informat și fii tu în control!



👉DESCARCĂ DE AICI APLICAȚIA SUPERBET, DOWNLOADATĂ DEJA DE 800.000 DE ROMÂNI👈


Promoție în premieră pe site-ul Superbet.ro


Pentru prima dată, jucătorii Superbet au parte, în luna decembrie, de oferte zilnice care le dau posibilitatea să se bucure de întreg Universul Superbet: pariuri sportive, pariuri sportive live, jocuri online ca la aparate, mese exclusive unice în România în SuperCazinoul Live, dar și extrageri ale loteriilor internaționale.


👉Bucură-te de numărătoare inversă până la Crăciun! Deschide căsuța cu data de azi și vezi ce surpriză ți-a pregătit Superbet! Atenția, fiecare ofertă este valabilă doar în ziua deschiderii. 👈


Dacă nu ai deja un cont la Superbet, grăbește-te să-ți deschizi unul. Vei avea timp să rulezi bonusul de bun venit și să te bucuri de câteva dintre ofertele din SuperCalendarul de Crăciun!



La Superbet găsești și Super Cote (cotă cu marjă zero, nimic pentru casă, profit potențial 100% pentru jucător) pentru rezultat final și șansă dublă, dar și Speciale pe Marcatori, Cornere, Cartonașe, dar și alte evenimente din meci!


În fiecare zi, verifică pe Superbet.ro care și câte dintre cele mai pariate meciuri intră în oferta SuperExtra (disponibilă pentru pariurile 1, X, 2 și șansă dublă). Poți combina un eveniment din oferta Super Extra cu un eveniment din oferta SuperCota plus alte cel puțin patru evenimente din oferta standard și ajungi la o cotă totală uriașă!


Oferta SuperLive conține: cote mărite în timpul meciului, pentru cele mai populare pariuri live pe fotbal. De asemenea, ai streaming pe meciurile din Serie A, Bundesliga, Olanda, Belgia, dar și alte ligi.


Supermeciurile weekendului! Patru dintre ele sunt transmise în direct pe site-ul și aplicația Superbet


👉SUPERMECIURILE WEEKENDULUI: PATRU DINTRE ELE SUNT TRANSMISE ÎN DIRECT PE SUPERBET! VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ!👈



Monchengladbach - Bayern Munchen, cu Streaming pe Superbet


Surprinzător pentru mulți, Gladbach e liderul la zi în Bundesliga. Campioană a ultimelor șapte ediții, Bayern e pe locul al patrulea, la patru puncte în spatele Borussiei, echipă care a câștigat ultimul titlu de campioană a Germaniei în 1977.


În ultimele patru etape, Bayern a suferit două dintre cele trei înfrângeri în acest campionat, în timp ce Gladbach se laudă cu patru victorii în ultimele cinci partide. Robert Lewandowski are un sezon istoric și e golgheterul lui Bayern și al Bundesligii cu 16 goluri marcate. Cu șase goluri, Marcus Thuram, fiul lui Lillian Thuram, e cel mai bun marcator al celor de la Gladbach.


12 dintre cele 13 partide jucate de Bayern în Bundesliga în acest sezon au fost partide de 3+. Gladbach stă și ea bine, cu nouă astfel de meciuri. În timp ce Gladbach are cinci victorii la rând acasă, Bayern a scos doar opt puncte dintre cele 15 puse la bătaie în ultimele cinci deplasări. Din punctul de vedere al ultimelor cinci meciuri directe, palmaresul e echilibrat: două victorii Gladbach, trei Bayern. Sezonul trecut, Gladbach a detonat bomba la Munchen, 3-0, dar a fost umilită pe propriul teren, 5-1.


Echipele probabile:


  • Gladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Benes, Kramer, Zakaria - Herrmann, Embolo, Thuram
  • Bayern: Neuer - Pavard, Martinez, Alaba, Davies - Kimmich - Gnabry, Goretzka, Müller, Coutinho - Lewandowski


Derby în Manchester: City vs. United!


Diferența dintre liderul Liverpool și Manchester City, 11 puncte, e identică cu cea dintre City și United, aflată pe un modest loc șase. Derby-ul orașului Manchester a luat startul în 1881, iar noi am ajuns la episodul cu numărul 179. Echipă cu o istorie mult mai bogată, United conduce cu 73-53 la meciuri directe și are inclusiv mai multe victorii pe terenul rivalilor, 29 la 26. În ultimele cinci meciuri pe terenul lui City, s-au împărțit câte două victorii și s-a mai înregistrat un rezultat de egalitate, 0-0 în aprilie 2017!


City are cel mai bun atac din Premier League, cu 43 de goluri marcate în primele 15 etape. 13 dintre meciuri s-au terminat 3+, în timp ce United are mai multe meciuri de under 2,5 goluri.


Cu Kun Aguero accidentat în continuare, United l-a recuperat pe Paul Pogba, care ar putea chiar să joace din primul minut.


Echipele probabile:


  • Man. City: Ederson - Walker, Fernandinho, Stones, Mendy - De Bruyne, Rodri, David Silva - Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling
  • Man. United: De Gea - Wan Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Mc Tominay, Fred - James, Pogba, Pereira - Rashford


Lazio - Juventus, cu Streaming pe Superbet


Cristiano Ronaldo se deplasează pe Stadio Olimpico din Roma pentru un SuperMeci contra lui Ștefan Radu, ambii vor fi, foarte probabil, în primul 11. Lazio e cea mai în formă echipă din Serie A, cu șase victorii consecutive, în timp ce SuperMotivația lui Juve e dată de faptul că a pierdut prima poziție în favoarea celor de la Internazionale Milano. Campioană opt ani la rând, Juve vrea cu orice preț să nu oprească aici această serie fabuloasă.


Lazio răspunde prin Ciro Immobile, cel mai bun marcator al campionatului, cu 17 goluri, dar și cu cel mai bun pasator din Serie A, Luis Alberto fiind autorul a zece assist-uri. Lazialii au marcat cel puțin trei goluri în ultimele cinci meciuri jucate acasă în Serie A, în timp ce Juve a câștigat toate cele șase partide jucate împotriva echipelor din prima jumătate a clasamentului. Lazio nu a mai câștigat contra lui Juve de...16 ani!


Echipele probabile:


  • Lazio: Strakosha - L. Felipe, Acerbi, Ș. Radu - Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic - Correa, Immobile
  • Juventus: Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, A. Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - Bernardeschi - Dybala, Ronaldo


Bologna - AC Milan, cu Streaming pe Superbet


Antrenată de Sinișa Mihajlovic, sârbul care duce o luptă teribilă cu leucemia, Bologna vine după o SuperVictorie în deplasare, 2-1 pe terenul lui Napoli, și caută prima victorie pe teren propriu în fața Milanului după o perioadă de 17 ani. Ultima victorie a Bolognei în fața Milanului datează din 2016. De atunci, Milan s-a impus în cinci meciuri directe, iar alte două s-au terminat egal.


Palacio (autor a patru goluri) și Sansone (trei reușite) sunt cei mai buni marcatori ai celor de la Bologna. Cu câte trei goluri, Piatek și Theo Hernandez conduc topul milanezilor. 


Sunt zece meciuri de 3+ în dreptul Bolognei, dar doar șase în dreptul celor de la AC Milan. Bologna a deschis scorul în patru dintre cele șase meciuri jucate pe teren propriu, iar Milanul are cinci meciuri la rând terminate la egalitate la pauză. Totuși, milanezii n-au produs niciun X în cele șapte deplasări din acest sezon.


Echipele probabile:


  • Bologna: Tomiyasu, Bani, Danilo, Denswil - Schouten, Poli - Skov Olsen, Dzemaili, Sansone - Palacio
  • AC Milan: Donnarumma - Conti, Musacchio, Romagnoli, Hernandez - Krunic, Bennacer, Bonaventura - Suso, Piatek, Calhanoglu

Înregistrează-te AICI pe SUPERBET și primești un Bonus de 500 de Lei la depunere!





Articole similare