TREBUIE să știi aceste lucruri despre casele de pariuri!


În episodul 113 din BURSA PARIURILOR, cea mai simpatică emisiune de pariuri sportive din România, am explicat pe înțelesul tuturor CUM câștigă casele de pariuri indiferent de rezultatele meciurilor pe care le au în ofertă. Am explicat exact cum funcționează marja caselor de pariuri și am arătat într-un tutorial cu captură de ecran cum pot câștiga pariorii mai mulți bani, ocolind această marjă și am arătat care sunt diferențele pe termen lung la buzunar!

În cadrul rubricii TOP RECOMANDĂRI am analizat alături de colegii mei Carmen Mandiș (jurnalist ProSport) și Adi Dobre (comentator Eurosport/DigiSport) cele mai interesante 5 meciuri din acest weekend, pentru care am oferit și recomandări de pariere astfel:

  • Liverpool vs Manchester City - cota 2.50
  • Real Madrid vs Barcelona - cota 2.00
  • Torino vs Juventus - cota 3.30
  • PSG vs Marseille - cota 1.90
  • Besiktas vs Trabzonspor - cota 2.20

La rubrica CHALLENGE COTA2 am reușit să leg 5 pariuri consecutive câștigătoare, iar în acest weekend am mizat tot câștigul acumulat pe o dublă în care am încredere!

Cireașa de pe tort este rubrica BILETUL ETAPEI unde fiecare dintre noi oferă câte o variantă de bilet de weekend, cu meciuri la libera alegere.


🏆CONCURS🏆

Nu uitați să participați la concursul nostru cu participare gratuită în urma căruia puteți câștiga un premiu în fiecare episod al emisiunii noastre dacă indicați corect pronosticuri de tip 1 - X - 2 pentru cele 5 meciuri despre care am discutat în acest episod!

De asemenea, nu uitați să vă abonați la canalul meu de Youtube și să activați notificările pentru a fi la curent cu toate noutățile pe care le postez, fie că sunt materiale din cadrul proiectelor Challenge Cota2 sau Bursa Pariurilor, ori sesiuni de pariuri LIVE!

Abonează-te la canalul de Youtube




Articole similare