Un bilet de cotă 7+ pentru acest weekend la Unibet


Prieteni, eu voi încerca un bilet format din 4 meciuri pentru ziua de sâmbătă și cred că am șanse destul de bunicele să îl bifez, pentru că selecțiile nu sunt rele deloc.

Simona Halep vs Kiki Bertens

În mod normal, Simona Halep va avea de furcă în finala de la Madrid contra lui Kiki Bertens și mă aștept ca ambele jucătoare să câștige minim 8 game-uri în această partidă, caz în care vom bifa minimul de 20 necesar.

Slovacia vs Finlanda

La Campionatul Mondial de Hochei pe gheață, Finlanda pornește favorită să câștige confruntarea cu Slovacia, iar aici se iau în calcul și eventualele lovituri de departajare.

PAOK Salonic vs AEK Atena

Zi mare pentru Răzvan Lucescu la PAOK, unde poate bifa eventul într-un sezon fantastic pe care l-a avut în Grecia. Voi miza pe PAOK în sistem Draw No Bet în finala cu AEK Atena, ceea ce înseamnă că în caz de egalitate la finele celor 90 de minute, primim cota 1.00.

LA Galaxy vs New York City

Zlatan marchează pe bandă rulantă în MLS, iar pe propriul teren este nelipsit din lista marcatorilor. Un avantaj imens este acela că tot el execută și penalty-urile..Voi miza că înscrie și astăzi contra echipei la care activează Mitriță.


DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA UNIBET ȘI AI PRIMUL PARIU FĂRĂ RISC >>>



DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA UNIBET ȘI AI PRIMUL PARIU FĂRĂ RISC >>>





Articole similare