Un nou blat "pe față” în Liga 3 sau doar o coincidență de 60.000 de Euro?

Întotdeauna îi contrazic pe cei mulți care invocă ideea de blat foarte ușor și total nefondat. Iar asta se întâmplă de cele mai multe ori în cazul pariorilor frustrați că au pierdut un pariu din cauza unei surprize de proporții (de ex: pierde Real Madrid cu Alaves, rahaturi de genul ăsta). NU, băieți! Există și varianta „accidentelor” chiar și la nivel mare.

Însă nici nu pot să stau cu mâinile în sân și să mă prefac că nu văd atunci când un blat se face ziua în amiaza mare :))

Fraților, ca să aduci acuzații de blat, ai nevoie de niște argumente, altfel acuzațiile sunt vorbe-n vânt care pot trece fără să fie băgate în seamă sau pot aduce prejudicii de imagine. Dar totuși, nu am cum să nu îmi pun niște întrebări când datele problemei sunt următoarele.

09 Noiembrie 2018 Fotbal România Liga 3

Atletic Bradu vs Viitorul Domnești 4-3 (0-1 pauză)

Viitorul Domnești, lanterna roșie a seriei a 3-a avea 11 înfrângeri în 11 etape, înscriind de 4 ori în tot acest interval și încasând 55 de goluri. Am văzut echipa la lucru, ce să zic...praf...locul din clasament meritat, nu au dominat niciodată pe nimeni în aceste 11 etape scurse, cea mai recentă înfrângere venind în fața echipei clasate pe penultimul loc, Flacăra Moreni, 0-2, într-un meci în care puteau încasa mai mult.

Atletic Bradu era clasată cu doar 2 poziții mai sus, însă la o doferență de 10 puncte și venea după o victorie cu 3-0 pe terenul lui Hermanstadt II. Culmea, în același fief, Domneștiului i s-a dat cu terenul în cap recent, pe 19 octombrie, 5-0. Dar nu asta contează... Ah...și are rost să menționăm că Atletic Bradu este o echipă cu destul de multe meciuri dubioase?

În prima repriză a meciului dintre Bradu și Domnești, gazdele abia dacă au trecut de centrul terenului în primele 20 de minute. Domnești-ul nu a dominat în halul acesta nici măcar 5 minute în actualul sezon...pe nimeni...Oaspeții au reușit să înscrie și au mai avut cel puțin o ocazie clară. Dezamăgire cruntă pentru suporterii locali...

DAR...după pauză, echipa gazdă s-a metamorfozat cumva și a înscris cât ai zice...BLAT! Și nu a înscris doar două goluri, cât să întoarcă rezultatul, ci de 4 ori, ducând scorul la 4-1. Pe final au reușit și cei de la Domnești să mai puncteze de două ori, scorul final fiind 4-3 pentru gazde.

60.000 de Euro tranzacționați la bursa de pariuri sportive

După cum puteți vedea în imaginile de mai jos, pe piața de rezultat final a acestui meci s-au tranzacționat peste 53.000 de Euro...ENORM pentru un meci din Liga 3 din România, în condițiile în care în celelalte meciuri disputate la aceeași oră, abia dacă s-a ajuns la pragul de 5.000! Normal...interesul investitorilor este scăzut la acest nivel...în general...NU și azi! După cum puteți observa, la momentul screenshot-ului, erau deja tranzacționați 50.000 de Euro, iar 42.000 pe victoria gazdelor.

După cum puteți observa pe graficul evoluției cotelor, cota pe victoria lui Atletic Bradu a ajuns la punctul maxim tranzacționat de 3.15, în condițiile în care valoarea pre-match era sub 1.20!!!

Evoluție normală a scorului? Doar o coincidență? Hmm...nu cred...atunci de unde atâția bani în piață pe bursă și de ce? Și hai să vă mai zic una: 7400 de Euro tranzacționați în piața de Over/Under 6.5 goluri? Pe bune? De unde atâta mălai? În alte meciuri de genul ăsta abia dacă sunt câteva zeci de euro...

Ce să zic...sărbătorile se apropie, băieții au nevoie de bani...dar asta nu înseamnă că noi trebuie să ne prefacem că nu vedem, corect?

Volumele de bani prezentate sunt doar cele tranzacționate în Betfair Exchange, singura bursă de pariuri sportive licențiată în România (deschide cont aici și ai un BONUS de 450 de Ron >>>>).

In Betfair Exchange aceste volume sunt publice, oricine le poate vedea, iar pentru băieții deștepți, care pariază cu cap, aceste cifre sunt niște indicatori foarte importanți cu ajutorul cărora îți poți da seama încotro se duc banii, cât de mulți sunt și ce concluzii ai putea trage! Dacă vrei să înveți cum să folosești Betfair Exchange, citește acest articol!

Pe lângă cei 60.000 de Euro de la bursă, cu siguranță s-au pariat mult mai mulți bani și în case de pariuri online, însă nimeni nu le va face publice, decât la comisia europeană de integritate, dacă acest lucru este solicitat.

În aceste condiții, vă întreb: credeți că a fost blat, sau doar o coincidență că scorul a avut această evoluție, iar volumul de bani din piață a fost de minim 10 ori mai mare decât ceea ce e normal?








Articole similare