Vezi biletul de cota 4+ pentru miercuri cu pariuri speciale


Am asistat la foarte multe meciuri ale lui Dinamo în acest sezon, iar de fiecare dată am observat un tipar: sunt foarte multe auturi, cel puțin la început de partidă, astfel că minim 4 aruncări de la margine până în minutul 04:59 la cotă 1.61 în oferta Betfair Sportsbook, mi se pare ceva de nerefuzat.


În condițiile în care Hermanstadt a pierdut marți pe propriul teren cu Botoșani, Dunărea Călărași are o șansă imensă de a trece pe locul de baraj cu o victorie împotriva Chiajnei, echipă retrogradată matematic. Voi miza pe ambiția elevilor lui Dan Alexa.


Avem semifinala barajului de promovare care se dispută între locurile 5, respectiv 4 de la finele sezonului regulat, Gaziantepspor și Osmanlispor. De reținut faptul că Osmanli a terminat sezonul în forță, fără înfrângere în ultimele 5 etape, iar în cele 17 deplasări efectuate, au încasat doar 7 goluri, suferind doar 3 înfrângeri!!! Mă așteptam să văd cote aproximativ egale pentru această partidă, nicidecum să fie cotată Gaziantep cu 46% șanse de victorie. Voi miza pe X2 în acest caz, valoarea e mult mai bună.


DESCHIDE un cont nou la BETFAIR prin acest link și primești 500 de lei BONUS



COTA FINALĂ 4.16 LA BETFAIR







Articole similare