Nu știi unde să-ți joci banii? Iată 6 motive să alegi Betano, casa cu idei inovative

Știm că viața de parior e complicată și complexă și că, de multe ori, casa la care alegem să ne mizăm banii reprezintă un detaliu important pentru planurile noastre pe termen mediu spre lung. Mai știm și că în ultimii ani casele de pariuri au dus o luptă continuă pentru întâietate sau un loc cât mai bun în clasamentul preferințelor clienților, de aceea, uneori, ne-am lovit de o întrebare esențială: unde e cel mai bine să ne riscăm banii?

Astăzi vorbim despre Betano și avantajele unei francize care s-a dezvoltat într-un ritm alert pe piața românească și care iese în evidență prin multe aspecte, unele exclusive.


6 motive pentru care să alegi Betano:


1. Oferta 'stufoasă' - probabil principalul element pe care-l luăm în calcul atunci când punem în balanță ofertele caselor de pariuri e legat de numărul evenimentelor pe care putem paria. Nimănui nu-i place să găsească un pariu bun și meciul/evenimentul să lipsească din ofertă, dar astfel de cazuri sunt foarte rare la Betano. Indiferent de sport, oferta e una complexă și satisface nevoile unui parior. Dacă ne gândim și că la Betano găsim chiar și cote pentru evenimente de divertisment (precum Eurovision), dar și oportunitatea de a urmări live video o gamă variată de competiții, rețeta pare completă.


2. Prematch și live, în aceeași măsură - mergând mai departe, oferta de pariuri live coincide în foarte măsură cu cea prematch, iar acesta este un avantaj evident pentru pariorii care se folosesc de opțiunea cash out. Din nou, șansele să te lovești de o situație în care vrei să-ți contrezi/închizi un bilet cu mai multe selecții și nu poți sunt inexistente, pentru că, spre deosebire de alte case de pariuri, secțiunea 'pariuri live' abundează în cam fiecare moment al zilei.


3. Opțiuni exclusive - unele dintre cele mai interesante inovații de pe piață vin pentru pariorii amatori de pariuri pe fotbal. Opțiunea cu bani înapoi la 0-0 e benfică în multe dintre cazuri, iar faptul că pariul e considerat câștigător în momentul în echipa pe care ai mizat conduce la o diferență de două goluri te mai scutește de niște emoții. A fost cazul celebrului meci Villarreal - Barcelona (4-4), în care indiferent de solistul ales, desfășurarea partidei (0-2, 4-2, 4-4) a adus câștiguri pentru toată lumea. În plus, faptul că ai două evenimente importante pe zi la care cotele sunt cu marjă zero (casa de pariuri nu oprește niciun comision) e o altă bilă albă.


👉DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA BETANO👈



4. Anteposturi și pariuri speciale - când vine vorba despre marile evenimente sportive ale anului, Betano are obiceiul să facă diferența cu câteva idei inovative, îmbrățișate de mulți dintre pariori. La secțiunea antepost se găsesc opțiuni diversificate, nu doar cele clasice, iar numărul lor e din ce în ce mai mare. În ceea ce privește pariurile speciale, și ele merg în foarte multe direcții, urmărind atât cele mai importante personalități sportive ale momentului, cât și sportivii de top ai României (link spre oferta de la Speciale Wimbledon - români + Simona Halep).


5. Strike și BetMentor - sunt cele două trademark-uri ale Betano pe piața din România, iar ideile se bucură de recunoaștere în rândul clienților. Strike e o aplicație prin care parior răspund la întrebări legate de meciuri și, la finalul lunii, pot câștiga până la 100.000 de lei. E o formă de a ține conectați clienții și de a le oferi șansa unor venituri frumoase, iar BetMentor, soft care indică bilete pe baza statisticilor, vine să completeze un tablou atractiv, unul din care mai fac parte ofertele zilnice nelipsite, dar și misiunile care, odată duse la capăt, pot rotunji balanța contului cu full bet-uri.


6. Aplicația și relația cu clientul - pe lângă o aplicație modernă, rapidă și ușor de utilizat, Betano punctează și la modul în care relaționează cu clienții. Pe lângă clasicele mail-uri și live chat, poți lua legătura cu un reprezentat fie prin WhatsApp, fie pe pagina de facebbok. Asta reprezintă o garanție că problemele pot fi rezolvate mai ușor, iar customer support-ul chiar își face treaba bine.


Te-am convins? Dacă da, n-ar fi rău să-ți deschizi un cont la Betano, să iei bonusul de 100% până la 500 de RON la prima depunere și să te convingi că ai motive întemeiate să le rămâi client.


👉DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA BETANO👈





Articole similare