SIMPLU: Cum joci Bonus Dublu la Fortuna fără cotă minimă

Prieteni, încă din luna Aprilie v-am postat un tutorial VIDEO despre cum puteți să jucați bilete de tip BONUS DUBLU la Fortuna fără să mai depindeți de cota minimă 1.25, care până ajungeați în agenție și stăteați la coadă se modifica în 1.23 și vă dădea toate calculele peste cap, pentru că trebuia să găsiți la repezeală alt meci.

Situația e simplă!

Suntem în mileniul 3, nu mai aprindem focul cu pietre, ce mama naibii?

Suntem în era internetului și din câteva clickuri am rezolvat problema!

Urmăriți tutorialul VIDEO de mai jos și vedeți cât de simplu e să jucați BONUS DUBLU!


👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈


UN BILET BIFAT ȘI 2 PIERDUTE LA UN MECI

În Aprilie și Mai am reușit să înverzesc un bilet din 22 de meciuri pe care vi l-am postat, iar 2 au fost pierdute la un singur meci, semn că suntem pe calea cea bună! Hai să mai pocnim un bilet!


BONUS 500 DE LEI LA PRIMA DEPUNERE

Nu uitați că dacă vă deschideți un cont online la Fortuna prin butonul de mai jos, primiți un Bonus de 100% până la 500 de Lei!


👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈BILETUL BONUS DUBLU DE ACTUALITATE

Pe biletul din această săptămână am plasat meciuri din campionatele tari ale Europei + România, cota finală fiind de 285, valoare SF. Din acest considerent vă recomand să îl jucați cu mize mici, pentru că șansele de câștig sunt reduse, e la mintea cocoșului, dar...cine știe...poate o pocnim din nou!👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈


Articole similare