SportingBet este singura casă de pariuri unde îți poți edita biletele după ce au fost plasate!

Dacă vrei să ai deplină încredere în casa de pariuri pe care o folosești, o recomandare foarte importantă este să încerci serviciile oferite de SportingBet, dacă nu ai făcut-o deja! În cele ce urmează vei putea înțelege anumite avantaje pe care SportingBet le oferă jucătorilor și prin care și-a câștigat renumele de partener de încredere pentru pariori!


La SportingBet nu pierzi niciun ban la CASH-OUT

Ți s-a întâmplat vreodată să plasezi un pariu pe o selecție greșită? Soluția în acest caz era să dai cash-out la casele de pariuri care oferă această posibilitate, dar să pierzi un procent din miză, sau să pui o contră, caz în care, de asemenea, pierdeai un procent din banii mizați!

Doar la SportingBet poți da CASH-OUT pre-match și să primești exact aceeași sumă pe care ai mizat-o. Dovada mai jos 👇


👉DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA SPORTINGBET👈


BONUS 100% la prima depunere

La SportingBet ai parte de un bonus 100% la prima depunere, până la valoarea de 200 de Lei, bani pe care îi primești din partea casei de pariuri atunci când îți deschizi un cont nou. În momentul în care îți deschizi un cont nou la SportingBet, trebuie să fii conștient că ai niște avantaje imense:

  • cea mai bună aplicație de mobil
  • live streaming pe sute de evenimente
  • nu plătești taxe suplimentare la depunere/retragere
  • Cash-Out automat
  • editare pariu
  • ofertă variată
  • creează pariu - poți combina mai multe tipuri de pariuri din cadrul aceluiași meci

👉OBȚINE AICI BONUSUL DE LA SPORTINGBET👈


CASH-OUT Automat

De asemenea, dacă vrei să stai liniștit și să nu ai emoții până la finalul biletului, la SportingBet poți seta o sumă la care casa de pariuri să îți facă AUTOMAT Cash-out. În exemplul de mai jos, poți vedea că am setat o valoare de 500 de Lei la care, dacă se ajunge, îmi convine să se efectueze CASH-OUT, ca să nu mai am niciun stres! Suma poate fi editată oricând cât timp biletul este activ! 👇



La SportingBet îți poți edita biletele

Una dintre cele mai tari funcții disponibile pe Sportingbet este Editare Pariu. Prin această funcție, dacă niciunul din meciuri nu a început, jucătorul poate face următoarele modificări la bilet:

  • modificarea mizei
  • schimbarea unei selecții (2 în loc de 1, etc)
  • se pot elimina meciuri de pe bilet
  • se pot adăuga meciuri pe bilet

Mai jos poți vedea cât de simplă este procedura de editare a unui pariu. Am plasat un bilet format din 6 selecții, apoi mi-am dat seama că vreau să măresc miza, așa că am apăsat EDITARE PARIU și am mai adăugat 50 de Lei.


FOTO 1: Bilet inițial



FOTO 2: OPȚIUNI EDITARE PARIU



FOTO 3: ADĂUGARE MIZĂ SUPLIMENTARĂ




FOTO 4: BILETUL EDITAT



👉DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA SPORTINGBET👈





Articole similare