VIDEO: Cum selectăm meciurile cu care facem bani foarte simplu în Betfair Exchange

Foarte mulți m-au rugat să le explic cum anume îmi selectez meciurile pe care fac profit în Betfair Exchange, când intru și când ies din piață! Sincer, mă bucură acest interes, sunt informații mult mai prețioase pe care vi le pot oferi din experiența acumulată față de cota 2 loto sau ce altceva mai inventează super-tipsterii țării.

În primul rând, vă invit să urmăriți tutorialul video de mai jos, aveți indicațiile și argumentele mele pas-cu-pas. Ar trebui să țineți cont de sfatul meu: întotdeauna când mizați o sumă de bani pe un pariu, trebuie să fiți în stare să răspundeți la întrebarea DE CE? Eu v-am răspuns în video. (că am făcut ți ceva bănuți, e partea a doua)

Am prefațat meciul dintre Monaco și Bordeaux, am argumentat care ar fi scenariul posibil în meci, am analizat cum pot evolua cotele în funcție de evoluția scorului, iar rezultatul îl puteți vedea singuri!

În continuare, pentru cei care sunt începători în ale Betfair Exchange și vor să învețe de la 0 cum funcționează, vă recomand să descărcați masterclass-ul Gratuit pe care l-am făcut pentru voi denumit Secretul Câștigurilor Sigure la Pariuri Sportive. Îl puteți descărca de aici. Apoi urmăriți canalul meu de Youtube (puteți da subscribe aici), pentru că am postat mai multe tutoriale pentru începători.

Iar pentru cei care au învățat cum funcționează Betfair Exchange și vor să descopere 7 strategii profitabile, vă recomand să puneți mâna pe PUTEREA COTELOR, un toolbox făcut tot de mine, dar care costă bani, prietenași...costă pentru că vă va aduce bani! DAR poate fi obținut GRATUIT dacă vă deschideți un cont nou la Betfair prin linkurile de pe site-ul nostru. Aveți mai multe detalii aici.






Articole similare