Ponturi Pariuri Fotbal Poli Iași vs Academica Clinceni

Superbet

Ca să vă zic drept, am urmărit îndeaproape echipa din Clinceni, pentru că, prin natura meseriei, am asistat la meciurile lor încă de când erau în Liga a 3-a și se numeau Inter Clinceni, urmând apoi fuziunea cu Academica Pitești și ajungând să existe 2 echipă sub păstorirea primăriei din Clinceni: una în Liga 2 și una în Liga 3.

Acum Academica a atins apogeul: promovarea istorică în prima ligă, o performanță de aplaudat și pentru care primarul Adrian Budeanu merită toată considerația! Omul iubește fotbalul și s-a implicat total în dezvoltarea unui proiect ambițios.

cota2.ro

Revenind la meciul de azi, am observat într-o partidă de pregătire dinaintea startului actualei ediții de campionat un lucru. Academica a învins Concordia Chiajna cu 3-0 într-un meci în care noul vârf de atac, Nsiah, a reușit o dublă, DAR...din 5 cornere executate de Concordia, la 3 dintre ele tot ei au dat cu capul, au avut finalizare...asta înseamnă că băieții de la Clinceni au pierdut 60% din duelurile la faze fixe! În ultima etapă, Clinceniul a pierdut cu 4-1 în fața campioanei de la CFR...toate cele 4 goluri încasate au fost din faze fixe!

Poli Iași era cât pe ce să se întoarcă din Gruia cu toate cele 3 puncte, la capătul unei remize superbe, cu foarte multe ocazii, bare și un total de 23 de cornere! A urmat apoi succesul de pe propriul teren cu Astra Giurgiu, iar astăzi elevii lui Teja pleacă pentru prima dată favoriți în această ediție de campionat.

Cota pe victoria moldovenilor este în scădere, noi am jucat-o în grupul BUSINESS TIPS când era la valoarea 1.85, acum a ajuns 1.67...pentru că gândim Business și vrem cel mai bun preț...până la urmă pariurile reprezintă un joc al cifrelor pe termen lung și numai oamenii care gândesc așa pot face profit.

✅✅✅86% WIN RATE✅✅✅

Testează GRATIS grupul BUSINESS TIPS aici

Având în vedere fisurile grave din defensiva ilfovenilor (unde mai punem și faptul că Răuță, fundaș central, este suspendat), dar și XG Ratio (Expected Goals Ratio) în procentaj foarte mare al echipei antrenate de Teja după primele două etape în care a expediat 11 șuturi pe poartă, înclin să cred că merită să investesc un 3/10 pe cota 3.50 oferită de SuperBet pentru victoria Iași-ului și minim 3 goluri marcate în meci. Și Clinceniul are șanse destul de bune să marcheze azi, având în vedere că a făcut-o și la Craiova, dar și cu CFR, în condițiile în care evolua în 10 oameni.

Cota este foarte bună! Ca și comparație, această casă de pariuri oferă 2.88 pe aceaași selecție, deci fiți băieți deștepți!


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Poli Iași vs Academica Clinceni
Pronostic:
1 & 3+ goluri
Cota
3.50
Cota finala: 3.50
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro