Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.22

Superbet

Prieteni, astăzi voi opta pentru un pariu format din 2 evenimente din fotbal care mi-au atras atenția și care ar putea să ne genereze ceva profit.

Blackburn Rovers a ajuns la doar 3 puncte distanță de ultimul loc de play-off din Championship după ce a acumulat 19 puncte din ultimele 21 posibile (6 victorii și un egal în ultimele 7 etape) iar astăzi are ocazia să își continue parcursul senzațional care a adus-o pe locul 2 în topul celor mai în formă echipe din competiție în ultima lună, deoarece primește vizita lui Wigan, ultima clasată. Wigan nu a câștigat niciuna din cele 11 deplasări ale sezonului, din care a acumulat doar 3 puncte, încasând, în medie, 2 goluri la fiecare partidă disputată în deplasare.

cota2.ro

Intră GRATIS în grupul Business Tips! DETALII AICI!

Mergem în Qatar unde aruncăm o privire pe meciul din Stars League, unde liderul neînvins, Al Duhail, se deplasează la Doha pentru a juca împotriva lui Al Ahli. Din ultimele 9 partide directe, Al Duhail a câștigat 8, iar toate aceste partide au depășit linia de 3 goluri per meci. De altfel, avem o serie de 11 partide directe consecutive între cele două în care s-a depășit linia de over 2.5, marcându-se în total 51 de goluri, o medie de 4.63 per meci. WOW! 8 din cele 11 meciuri au depășit chiar și linia de over 3.5 (73%)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Blackburn vs Wigan
Pronostic:
1X & 2-5 goluri
Cota
1.62
Al Ahli Doha vs Al Duhail
Pronostic:
3+ goluri
Cota
1.37
Cota finala: 2.22
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro