Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

PUBLICWIN

Ce pretenții mai poți avea de la un meci dintre Atalanta și AS ROma, două dintre cele mai spectaculoase echipe ale campionatului din Italia, cu o medie de 4, respectiv 3.1 goluri per meci.

S-au marcat minim 3 goluri în 10 din ultimele 11 meciuri ale Atalantei, dar și în 10 din ultimele 12 partide directe cu Atalanta gazdă. Roma a învins o singură dată Atalanta în ultimele 10 meciuri oficiale, iar în ultimele 4 a încasat minim 2 goluri de la Ilicic & compania!

cota2.ro

Doar până mâine mai poți profita de accesul GRATUIT în grupul Business Tips! Click AICI pentru a prinde oferta!

Cu 8 victorii în ultimele 9 etape, Rotherham a ajuns pe fotoliul de lider în League One și țintește promovarea imediată în Championship. Astăzi va primi vizita lui Wimbledon, echipă modestă, care a luat-o pe cocoașă în 79% din deplasările sezonului actual și care se află fix deasupra liniei de plutire.

Rotherham a marcat minim 2 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri disputate pe propriul teren și nu a primit gol în niciuna din ultimele 3 vizite ale lui Wimbledon.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Atalanta vs AS Roma
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Rotherham vs Wimbledon
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro