Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.22

BETFAIR SPORTSBOOK

Ingolstadt trage tare să revină în Bundesliga 2, iar mulți experți o vedeau de la începutul sezonului ca principala favorită la atingerea acestui obiectiv. Fără înfrângere pe propriul teren în ultimele 8 etape, Ingolstadt este pe poziția secundă și va primi vizita lui Uerdigen, formați de mijlocul clasamentului.

Olimpia Milano este favorită la calificarea în finala cupei Italiei, pentru că astăzi va juca împotriva celor de la Venezia, care au obținut o calificare dramatică în semifinale, la capătul unui meci care a avut nevoie de prelungiri, în final reușind să se impună la un singur punct în fața Bologniei. Milano are echipa mai bună, mai experimentată, iar în sferturi a călcat-o-n picioare pe Cremona, pe care a trimis-o acasă după ce s-a impus la 24 de puncte diferență.

cota2.ro

Doar până mâine mai poți profita de accesul GRATUIT în grupul Business Tips! Click AICI pentru a prinde oferta!

Mergem iar în fotbal și ne îndreptăm atenția asupra meciului de la Cardiff, unde sosește în vizită Wigan. Cardiff se apropie ușor-ușor de locurile de play-off, în urma rezultatelor recente, acumulând 10 puncte din ultimele 12 posibile. Wigan este pe loc retrogradabil, la 4 puncte de salvare.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Ingolstadt vs Uerdigen
Pronostic:
1X
Cota
1.22
Venezia vs Olimpia Milano
Pronostic:
2 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.40
Cardiff vs Wigan
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Cota finala: 2.22
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro