Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 18.77

BETANO

Prieteni, pentru astăzi vă propun 5 recomandări din fotbal care merită jucate și am să vă scriu rapid și câte 2-3 idei pentru fiecare meci selectat, cu argumente statistice. Dacă jucați toate cele 5 meciuri pe același bilet aveți o cotă finală de aproape 19.00, dar vă recomand să le jucați în sistem 3/5 sau 4/5.

Real Sociedad vs Real Valladolid

cota2.ro

Real Sociedad este în formă bună cu 4 victorii în ultimele 4 meciuri oficiale, 3 dintre ele fiind în campionat, iar pe teren propriu a marcat minim 2 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri disputate în La Liga. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 8 etape consecutive disputate de Sociedad, care a părăsit neînvinsă terenul în 9 din ultimele 10 directe cu Valladolid.

Portsmouth vs Rochdale

Portsmouth are 6 victorii consecutive pe propriul teren și a câștigat ultimele 4 directe cu Rochdale, înscriind minim 2 goluri în 5 din ultimele 6 confruntări. Gazdele pot urca pe locul 3 cu o victorie astăzi, lucru destul de plauzibil în condițiile în care pe Fratton Park nu au cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon competițional. Rochdale este pe locul 19, la 7 puncte deasupra liniei de plutire.


S-au reluat înscrierile în grupul Business Tips! Obține acces GRATUIT pentru 30 de zile AICI!



Dynamo Ceske Budejovice vs Banik Ostrava

Ultimele 4 întâlniri directe dintre Ceske Budejovice și Ostrava au oferit publicului spectacol total: 19 goluri marcate, o medie de aproape 5 per meci! În acest sezon, ambele echipe au un parcurs decent, sunt vecine de clasament, iar din punct de vedere al mediei de goluri per meci sunt în jumătatea fruntașă cu 3.4 respectiv 2.8.

Unterhaching vs Bayern II

Unterhaching împarte poziția de lider în Bundesliga 3 cu Duisburg, fiind despărțite doar de golaveraj, iar lupta pentru promovare este una aprigă. Astăzi va primi vizita lui Bayern II, cea mai în formă echipă din ultimele 5 etape, dar care nu se va putea baza pe golgetterul Wriedt, suspendat astăzi. Doar 3 înfrângeri are Unterhaching în 25 de etape, cred că varianta Draw No Bet este o opțiune bună pentru acest meci, în caz de egal primim cota 1.

FC Eindhoven vs Excelsior

Olanda 2 :) Cea mai iubită competiție pentru amatorii de overuri :) Excelsior Rotterdam se deplasează la Eindhoven, iar așteptările pentru un meci cu multe goluri sunt logice. S-au marcat 35 de goluri în ultimele 6 partide ale lui Excelsior, o medie de aproape 6 în fiecare meci, iar 2 din ultimele 3 directe au depășit bariera de 7+


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Sociedad vs Real Valladolid
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.85
Portsmouth vs Rochdale
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.68
Ceske Budejovice vs Banik Ostrava
Pronostic:
over 2.5 goluri
Cota
2.00
Unterhaching vs Bayern II
Pronostic:
Unterhaching DNB
Cota
1.83
Eindhoven vs Excelsior
Pronostic:
GG3+
Cota
1.65
Cota finala: 18.77
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro