Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.30

BETANO

Băieți, am un parcurs fără greșeală în această lună la Biletul Zilei pe care îl postez pe site în mod gratuit pentru toți followerii mei, sper să continuăm acest traseu favorabil și să înverzim varianta cu numărul 8!

Pentru azi am ales 2 meciuri din baschet și 3 meciuri din fotbal, pentru un bilet de cotă finală 5+ pe care îl voi juca pe o miză de 3/10!

cota2.ro

Mai ai doar 4 zile la dispoziție să obții acces GRATUIT în grupul Business Tips!

Intră chiar AZI în grup AICI

Meciurile de baschet fac parte din Liga Adriatică unde nu cred că vom avea parte de surprize în meciurile lui Partizan și Steaua Roșie Belgrad. E foarte posibil ca cele două să-și muștruluiască bine adversarii de astăzi, echipe mult sub nivelul celor două, iar din motive de precauție am mizat pe victoria în handicapuri mai mici decât linia normală: minim 6 puncte Partizan și minim 3 la Steaua Roșie.

Pronosticurile din fotbal sunt toate 3 de tip Șansă Dublă & Total Goluri Sub/Peste, opțiune ce poate fi jucată la casa de pariuri cu cea mai diversificată ofertă din România (Click și încasează 500 de Lei Bonus Instant)

Zenit primește azi vizita lui UFA, una dintre cele mai „închise” echipe din prima ligă a Rusiei, cu o medie de doar 1.9 goluri per meci. Deși este situată pe locul 9 în clasament, UFA este pe locul 2 în clasamentul celor mai bune defensive din campionat, după Zenit. Zenit nu a pierdut în 10 din ultimele 11 partide directe dintre cele două, iar niciodată nu s-au marcat mai mult de 3 goluri.

Cu 6 victorii consecutive, Cambuur a devenit liderul igii secunde de fotbal din Olanda și se gândește serios la promovare, dar pentru asta are nevoie de puncte în meciul de azi cu puștii lui Alkmaar, echipă cu cea de-a 3-a cea mai mare medie de goluri din campionat, 3.7 per meci. Alkmaar are doar 2 victorii în ultimele 10 etape, iar 9 dintre acestea au depășit linia de over 2.5 goluri.

CFR Cluj se deplasează la Mediaș pentru meciul din etapa cu numărul 2 a play-off-ului din Liga 1, iar conform statisticilor de la fiele sezonului regular, Gaz Metan Mediaș este eechipa cu cea de-a doua cea mai slabă medie de goluri din campionat: 2.46. Doar 38% din meciurile de pe propriul teren ale medieșenilor au produs minim 3 goluri, iar media campionatului este la 53%. CFR Cluj nu a primit gol în ultimele 4 deplasări oficiale și este invincibilă în 8 din ultimele 9 partide directe oficiale.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FMP vs Crvena Zvezda
Pronostic:
Crvena -2.5 Handiap
Cota
1.29
Partizan Belgrad vs Mega Bemax
Pronostic:
Partizan -5.5 handicap
Cota
1.29
Zenit St Petersburg vs UFA
Pronostic:
1X & Sub 3.5 goluri
Cota
1.36
Jung AZ Alkmaar vs Cambuur
Pronostic:
X2 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Gaz Metan vs CFR Cluj
Pronostic:
X2 & Sub 3.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 5.30
Profit: 12.90
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro