Ponturi Pariuri Fotbal Akhmat Grozny vs Dinamo Moscova

BETFAIR SPORTSBOOK

A apărut până la urmă și primul LOST din această lună la biletele pe care le-am postat pe site, așa că țineți-vă bine...începe declinul :) Avem 8 câștigate și 1 pierdut, dar nu cred că anticipau foarte mulți o înfrângere 0-3 pentru Frankfurt aseară.

Meciul de astăzi va începe o nouă serie ALL-IN, tot cu miza de 250 de Lei, pentru că mai avem 750 din banii de la Betfair, deci jucăm în continuare din banii casei, nu din propriul buzunar, iar acesta e cel mai important aspect!

cota2.ro

AZI e ultima zi în care poți obține acces GRATUIT în grupul Business Tips!

Click AICI pentru acces în grup!

Prima ligă din Rusia la fotbal nu este încă afetată de coronavirus, astfel că meciurile din cadrul etapei cu numărul 22 se dispută. Dinamo Moscova se deplasează pe terenul ultimei clasate, Akhmat Grozny, echipă în fața căreia este neînvinsă în ultimele 5 directe din meciuri oficiale.

Că tot veni vorba de partidele directe dintre cele două formații, trebuie menționat că în ultimele 13 nu s-au marcat niciodată mai mult de 3 goluri, 10 din ultimele 11 disputate la Grozny livrând maxim 2. De altfel, tot maxim 2 goluri s-au marcat în ultimele 8 meciuri de pe teren propriu ale lui Akhmat în campionat.

Este important să ținem cont și de absența brazilianului Ismael Silva din lotul gazdelor, acesta fiind suspendat. Mai merită menționat și faptul că media de goluri per meci este identică pentru ambele echipe în acest sezon și se situează la valoarea 1.9! Ambele echipe au un singur meci în acest sezon din 21 disputate, care a depășit bariera de 4 goluri pe tabelă.

În aceste condiții, voi miza pe X2 & Sub 3.5 goluri în această partidă, mi-e greu să cred că va fi un festival de goluri și mi-e greu să cred că gazdele se pot impune.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Akhmat Grozny vs Dinamo Moscova
Pronostic:
X2 & Sub 3.5 goluri
Cota
1.73
Cota finala: 1.73
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro