Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.66

BETANO

Băieți, cu mâna pe inimă vă spun că de câtnd mă dau eu pe net, în viața mea nu am văzut atâția experți în fotbalul din Belarus :) Dar partea bună este că mai poți culege câte-o informație.

Voi încerca și eu un bilet pentru astăzi, iar primul meci este derby-ul capitalei dintre FC Minsk și Dinamo Minsk. De la promovarea gazdelor de azi în prima divizie în 2007, cele două s-au întâlnit de 29 de ori în meciuri oficiale, din care FC Minsk a câștigat doar 4, niciodată pe peropriul teren. În general Dinamo a fost echipa care s-a luptat la locurile fruntașe, în vreme ce FC Minsk a fost o echipă de jumătatea inferioară a clasamentului, deci e clar cine pleacă ușor favorită în acest derby. Însă...fiind vorba de un derby, unde cuvântul de ordine este, în general, echilibrul, trebuie să luăm în calcul varianta unui rezultat de egalitate la pauză sau la final de partidă.

cota2.ro

Obține 90 de zile de acces GRATUIT în grupul Business Tips

Click AICI - Ofertă limitată!

Cea de-a doua selecție pentru azi vine din meciul pe care Slavia Mozyr îl va disputa pe propriul teren împotriva lui BATE Borisov, echipă care va veni cu orgoliul rănit după începutul strâmb de sezon. După 13 titluri consecutive de campioană, BATE Borisov a pierdut anul trecut în fața lui Dinamo Brest, iar dorința de răzbunare este una uriașă din ce spun localnicii. Ultimele 4 directe au fost câștigate de BATE, care a înscris de fiecare dată minim 2 goluri, de altfel golaverajul în cele 4 meciuri directe amintite este de 14-1 în favoarea lui BATE, așadar avem tot dreptul să ne așteptăm ca Slavia să fie snopită și azi. Ușor cu mizele, da? Maxim 5/10.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Minsk vs Dinamo Minsk
Pronostic:
PSF X
Cota
1.63
Slavia Mozyr vs BATE Borisov
Pronostic:
2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.63
Cota finala: 2.66
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro