Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.20

BETANO

Prieteni, vă propun pentru acest weekend un bilet format din 4 meciuri la cota 5+, compus doar din evenimente din fotbal. Dacă ieri am încasat pe ESports cu ajutprul colegilor de la Piatadeponturi.ro, astăzi voi miza pe sportul rege și pe meciuri din competiții care nu au luat nicio secundă pauză.

Dacă doriți mai multe pariuri, inclusiv LIVE, vă aștept pe grupul Business Tips, unde am ajuns la o serie de 4 consecutive ✅✅✅ Puteți obține acces GRATUIT pentru 3 luni de zile pe grup dacă îndepliniți ACESTE CONDIȚII (Click pentru detalii), iar oferta este valabilă până la finalul lunii.

cota2.ro

Am ales să joc meciurile la BETANO, iar dacă nu aveți încă un cont deschis la BETANO, vă recomand să vă deschideți unul chiar acum , deoarece primiți un pachet de Bonusuri de bun venit care nu este disponibil oricând și constă în:

  • dublarea primului depozit
  • 40 de Free Spins
  • 4 Free Beturi
  • 4 Golden Chips

Deschide AICI cont la Betano și obține pachetul FULL BONUS

Referitor la mize, vă recomand să le mențineți la un nivel scăzut în această perioadă, fiindcă meciurile și competițiile de prim plan sunt unele pe care nu mizați de multă vreme și nu obișnuiți să le urmăriți, așa că ar trebui să fiți prudenți.

Dacă doriți să pariați și în această perioadă conform unui staking plan bine pus la punct, atunci vă aștept pe grupul Business Tips (Click AICI pentru acces GRATIS pentru 90 de zile)

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lokomotiv Pamir vs Dushanbe 83
Pronostic:
1
Cota
1.47
Las Sabanas U20 vs Managua U20
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.46
FK Istiklol vs CSKA Pamir Dushanbe
Pronostic:
1 & peste 2.5 goluri
Cota
1.46
Dinamo Brest vs Isloch
Pronostic:
1
Cota
1.66
Cota finala: 5.20
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro