Ponturi Pariuri Fotbal FC Minsk vs Slutsk

BETANO

Hai să vedem dacă începem luna cu dreptul sau cu o gherlă 😀 Am ales la meciul zilei o partidă din Belarus și vă spun și de ce mi-a atras atenția acest meci, iar cota pe care am jucat-o este un Value-Bet.

FC Minsk a disputat ultimul meci oficial pe 8 mai, de atunci a avut 2 etape amânate deoarece au avut caz confirmat de coronavirus la echipă. Din acest motiv nici antrenamentele nu au avut loc după un program normal până săptămâna trecută, așadar gazdele un un minus mare la capitolul pregătire fizică.

cota2.ro

VEZI AICI COTA 50.00 PENTRU AZI

Chiar și până la pauza forțată, Minsk a avut rezultate slabe, iar în ultimele 2 meciuri de pe propriul teren și-au furat-o și au încasat minim 3 goluri per meci.

Slutsk se ține relativ bine și este pe un onorabil loc 5, chiar dacă în ultimele 3 etape nu a mai câștigat, dar trebuie reținut faptul că din 4 deplasări în acest sezon, s-au întors cu 9 puncte și au pierdut doar la BATE, cea mai bună echipă din campionat.

Este interesant de remarcat faptul că toate meciurile de acasă ale lui FC Minsk, la fel ca toate meciurile din deplasare ale lui Slutsk, au produs minim 3 goluri!

Eu voi miza pe X2 & Peste 1.5 goluri la acest meci, iar cota de 1.91 disponibilă în oferta Betano, este un adevărat Value-Bet pentru mine! Prin comparație, această casă de pariuri oferă cota 1.70, iar această casă de pariuri oferă cota 1.80 pentru același pronostic!

Proiectele lunii în grupul Business Tips

Luna Iunie aduce proiecte foarte interesante și profitabile în grupul Business Tips, singurul grup din România cu bilanțul monitorizat după 3 ani de zile!!! Intră și tu GRATIS în grup și iată ce poți juca:

  • Proiect ALL-IN Catenaccio
  • Biletul Etapei
  • Bilete Bonus Dublu
  • Proiect Goal Crazy
  • Proiect Lay The Favourite
  • Pariuri LIVE

👉VEZI cum poți intra GRATIS în grup AICI👈

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Minsk vs Slutsk
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro