Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.04

BETANO

Duisburg vs Jena

După cum povesteam și în articolul de azi în care am mizat pontul zilei, situația din LIga a 3-a din Germania este una extrem de strânsă la vârful clasamentului, mai bine de jumătate din echipe fiind despărțite de doar 5 puncte. În acest caz, liderul Duisburg trebuie să-și consolideze avantajul fragil și să dispună de cea mai slabă echipă din clasament, Carl Zeiss Jena. Duisburg este cea mai productivă echipă la meciurile de pe propriul teren în acest sezon, în timp ce oaspeții sunt cei mai slabi „afară”

cota2.ro

Încasează AICI un bonus FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont la Betano

Bremen vs Frankfurt

Bremen dă semne de viață și speră la o salvare in-extremis de la retrogradare, însă problema este că pentru meciul de azi, Bittencourt și Rashika sunt incerți. În ciuda faptului că au câștigat la Wolfsburg etapa trecută, cei din Frankfurt încă au cel mai slab bilanț în deplasările actualului sezon, în timp ce Werder este echipa cu cel mai slab bilanț pe propriul teren. Cred că poate fi un meci de 1-X-2, nu mă bag la un pronostic, însă merg pe varianta de minim 3 goluri marcate în meci, așa cum s-a întâmplat în ultimele 3 directe de pe Wesser STadium și în ultimele 8 etape consecutive ale lui Frankfurt.

Ostrava vs Plzen

Plzen este cea mai on-fire echipă din campionatul Cehiei în acest moment, cu 6 victorii consecutive, iar astăzi se deplasează pe terenul unei echipe în fața căreia nu a mai pierdut un meci în campionat din anul 2009! De atunci au jucat de 19 ori, iar 14 victorii au revenit oaspeților de azi, care am convingerea că nu vor pleca nici de data asta cu coada între picioare. Totuși, acopăr varianta egalului și voi miza pe Viktoria Plzen în regim Draw No Bet (în caz de egalitate primim cota 1.00)


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Duisburg vs Carl-Zeiss Jena
Pronostic:
1
Cota
1.35
Werder Bremen vs Frankfurt
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.73
Ostrava vs Plzen
Pronostic:
Plzen DNB
Cota
1.30
Cota finala: 3.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro