Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Shirak Gyumri

Superbet

INTRĂ GRATUIT AICI în grupul Business Tips și participă la MegaBet ALL-IN Challenge din Septembrie!!!


cota2.ro

FCSB joacă împotriva armenilor de la Shirak, astăzi, de la ora 21:30, în turul 1 preliminar al Europa League.


FCSB e cap de serie până în play-off-ul Europa League. În mod normal, formația patronată de Gigi Becali nu ar trebui să aibă probleme până în acea fază, dar să vedem cum stau lucrurile la o analiză mai atentă. Bucureștenii s-au calificat în cupele europene datorită câștigării Cupei României, după o finală cu Sepsi, scor 1-0. Noul sezon a debutat perfect sub comanda lui Toni Petrea, cu o victorie categorică pe terenul Astrei, scor 3-0, într-un meci în care și-au creat 22 de ocazii și au tras 11 șuturi pe spațiul porții lui Lazar. 


Singurul duel al celor de la FCSB cu o echipă din Armenia a fost sezonul trecut, împotriva lui Alashkert. Vicecampioana României din acel moment era să o comită. După o victorie lejeră în deplasare, scor 3-0, bucureștenii au fost conduși cu 3-1 și au avut un om în minus acasă. S-a terminat 2-3, iar calificarea mai departe a fost obținută cu emoții.


Shirak e un nume exotic pentru fanii fotbalului din România. A ajuns în preliminariile Europa League după ce a terminat pe locul 4 în campionat și a profitat de faptul că Noah, ocupanta locului 2, a câștigat Cupa Armeniei. Lotul lui Shirak e cotat la 3,9 milioane de euro. Ca reper, Poli Iași și Chindia Târgoviște sunt cotate la mai puțin. Cei mai interesanți jucători din lot sunt atacantul ivorian Mory Kone și nigerianul Solomon Udo. Shirak și-a amânat ultimul meci din campionat, pentru a-și menaja jucătorii. Singura partida din actualul sezon a fost un 2-2 pe terenul lui Noah, vicecampioana Armeniei. Mergând un pic pe lângă subiect, Dan Spătaru, nu cântărețul, mijlocașul moldovean, a marcat un gol pentru Noah.

Click AICI pentru înregistrare la SuperBet online și bonus 500 de lei din partea casei la pariuri!


Statistici interesante înainte de FCSB - Shirak:


• 4 înfruntări eliminatorii au existat între formațiile din România și cele din Armenia. Echipele noastre au mers de fiecare dată mai departe

• 4 meciuri are Toni Petrea pe banca celor de la FCSB. A câștigat 3 dintre ele

• 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Shirak au fost over 3,5 goluri

• 4 titluri de campioană are Shirak în Armenia. Cel mai recent a fost obținut în sezonul 2012/2013

• 38 de meciuri are Shirak în cupele europene (preliminarii Champions League, Europa League și Intertoto). A câștigat 6 dintre ele, a remizat de 9 ori și a pierdut 23. Golaverajul total e 28-65

• FCSB a marcat minim 2 goluri în 5 din ultimele 7 meciuri europene jucate pe teren propriu

• La debutul în preliminariile sezonului 2018/2019, FCSB a marcat 6 goluri contra slovacilor de la Rudar (4-0 acasă, 2-0 în deplasare)

• În turul I preliminar al ediției precedente de Europa League, FCSB a câștigat 4-1 la general cu Milsami Orhei (2-0 și 2-1)

• 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Shirak în deplasare au fost GG (ambele formații au marcat)


Europa League e locul în care Becali vrea să-și expună produsele de export. Dennis Man și Florinel Coman vor fi diseară pe teren și n-au voie să dezamăgească. Având meciurile cu Alashkert în memorie, nu pot să pariez altceva decât pe un meci cu multe goluri și voi încerca o cotă de 2.52 disponibilă doar în oferta Superbet pentru selecția 1 pauză - 1 final & 4+ goluri.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Shirak Gyumri
Pronostic:
1/1 & 4+ goluri
Cota
2.52
Cota finala: 2.52
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro